Blogg candy hos Nettans!

Helt underbar bloggcandy finns just nu hos Nettans. Skulle ni inte vilja ha sådana fina saker ni med?


Bloggcandy nettans nov09 med text


layouter från träffen

Ursäkte det lilla dröjsmålet som uppstått. Jag blev överväldigad av skolarbete och har därför inte kunnat lägga upp bilderna förrän nu. Den första LO:n handlar om klassens sista klassresa, vi åkte till gästrikehammarby och tältade en natt. Var roligare än det låter. :P Tycker om hur layoten blev, färgerna känns jordnära med lite "roliga" inslag med turkost och rosa bl.a.  Den andra handlar om en studieresa till Gävle en vinter då det var snöstorm ute. Vi såg knapp handen framför oss. Den prickiga ramen som är runt allting var en rolig detalj som jag gärna använder mig av igen trots att det var lite pilligt att skära ut den. :) 


Sista layouten var en riktig snabbis som jag gjorde på slutet av dagen. Väldigt enkel med ett foto på två av killarna i klassen och lite förklarande text på fotot.


Scrapträff i Hofors

Nu är jag nyss hemkommen från scrapträffen. Det var jättetrevligt trots att jag var den yngsta som vanligt. :P inte för att det spelar någon roll egentligen... Så forsätter jag; jag hann med tre layoter som jag är väldigt nöjd med. Men jag är hemma hos min pojkvän och har inte tillgång till en kamera eller scanner så ni får vänta på att få se dem. Kommer nog hem imorgon så ni kanske får se då. :)
Jag har haft jättetrevligt och hoppas att det blir fler gånger. Hoppas också att systeryster kommer med då. Tror du skulle uppskatta det Leena. :) Nu ska jag surfa runt på internet och kolla in creativeclub.se och se om man kanske ska börja premunera (eller hur 17 det nu stavas)  på deras månadspaket.


Don't worry be happy

Ett litet kort i höstmörkret som jag gjort åt systeryster för pigga upp henne. Det mesta av sakerna jag använt är de nya saker jag köpte på panduro för ett tag sen. Fjärilen är från ett laserark med massa gröna och gula fjärilar, mönsterpapperen kommer från tilda stacken angel love eller frosted blue, bandet kommer jag inte ihåg men det är nog lite äldre. Glittret är också gammalt glitter pulverr jag köpte för flera år sedan.
hej hopp i galopp!


Min vinst från CC:t


Hej igen allihopa! Det var ett tag sen sist jag skrev här. För nån vecka sedan fick jag hem ett stort kuvert i postlådan. I det kuvertet låg det lite söta scrapsaker. Jag fotade sakerna men har inte varit tillräkligt länge hemma per gång för att lägga upp bilden. Men här är den!
Jag är väldigt sugen på att använda mina nya saker. Kommer nog bli av den 14 då jag ska på scrapträff. Ska bli så roligt, jag känner bara en av dem som kommer så det blir spännande också. Hoppas ni har det bra trots min lilla scrapkoma. ;P Det kommer snart upp ett till inlägg med ett kort jag gjort. Hej svejs!


RSS 2.0