Internet

Det är frusterande att inte ha något internet hemma. Förstår inte hur man klarade sig innan faktiskt ;P Men nä det går bra ändå, mest drygt för att man måste planera när och vad man ska göra när man kan få tag på det, typ i skolan och så. Drygt när det inte vill... Jaja imorgon blir det inflyttningsfest. Kommer bli skoj, vi har laddat upp rejällt :P Fick även en quis-kortlek när vi handlade på systemet bara för att jag var så duktig och visade leget snabbt. ;) Visst är är jag en duktig tjej? ^^

Bla bla

Då är man Hoforsbo, fast just nu  sitter jag i Falun. Snart tillbaka till lektionen. Det är så frustrerande att inte ha nå internet hemma. Måste göra skoluppgifter, dock rita, så lite roligt blir det iaf. ;P måste bara komma på vad man ska göra.

Rooosa

Jag hoppas att ni ser vem det är, annars blir jag lite besviken på er, mig

Färger


Ingenting särskilt

Apropå ingenting särksilt så var vi fina i lördags i våra nysydda klännigar (som vi inte knäppte kort på, dumt nog)

Det är mörkt och kallt ute

Vill ligga kvar i sängen ett tag till. Det var så varmt och skönt där. Men ut måste jag, ut i mörkret och kylan. Usch.
Photomanip: Eva Ericsson -08

Skatter

Ibland går man på äventyr på ställen man redan varit på många gånger tidigare. Vi hälsde på hos farfar och skulle leta efter en julservis jag fick för många år sedan. Så vi smet upp på vinden jag och min lillasyster och hittade en massa saker. Dock inte servisen för den låg någon helt annanstans. Saker från många olika årtionden fanns där uppe, pappas saker, farmors saker, farmors mammas saker. Osv. Så spännande att få se allt, vi hittade även mina och Elins gamla saker. Det blev som ett litet miniäventyr bakåt i tiden. Dock så väntade jag bara på att nått äckligt djur skulle hoppa på mig. klarade mig dock från det. :) 


Nä du

Höst snart vinter och kanske julkänslan hinner komma innan jul i år. ;P 
Foto: Eva Ericsson Model: Linn Tronestam

Mint

sytt lite till idag, klänningen färdig! bara lite rosetter till den så är jag redo för lördag. Fick föresten til färgen bättre på korten idag så nu är det mer sanningsenligt. :P ska jag har rosa eller mintfärgade rosetter?

nästan färdig mintklänning


Kladderligkladd


Beställningen

Nu är det dags att visa upp bilden som jag fick måla till ett brudpar som jag inte kände. De blev tydligen väldigt nöjda. ^^
http://daydreama.deviantart.com/gallery/#/d30jd30

Lägenhet

Lägenhetsköp i dag då. Spännande, snart står vi som ägare till en fin liten tvåa. ^^ Men först ska vi till banken och fixa lite grejs. :)

Gah!

Vaknade på grund av katt, men det var tur för klockan hade inte ringt. Skulle sedan cykla till tåget imorse. Någon (nämner inga namn) har tydligen haft sönder växeln på cykeln.. Så fick promenera hela vägen till stationen, med mitt onda ben desutom. Missar tåget med 5 min och får vänta 1 h, kommer tillslut  till falun. Men där finns det ingen buss som väntar som den ska, utan jag står och fryser hur länge som helst tills nån kommer fram och säger att bussen redan gått. Helt otroligt eftersom tåget INTE var försenat idag.... Suck. Blir Promenad upp till skolan, hoppas detta var det som var jobbigt för idag.

RSS 2.0