Nästa tryck

är klart men lägger upp bilderna imorgon. Det är jättefint! om jag får säga det själv. :-P

Färdig klänning med tryck
Skolpausfärdigdesignad tror jag


in progress...

Håller på förfullt med det andra mönstret just nu. här är en liten sneak peak. :)

nästan färdig

Mitt första tyg börjar bli färdigt, bara lite text på så kan jag sy ihop allt ;P sedan blir det mer tryck på andra tyger. Är dock seg och har inte designat dem än. :P

Maskeraddräkten

Var på maskerad för några veckor sedan och spelade död. Var extremt kul att sminka sig så blev lite överdrivet till slut. Men det är lugnt ;P

Igång

Ska jobba med screentryck i skolan nu nämaste veckorna och nu har ja äntligen kommit igång. tror jag är klar med att designa första trycket.  ska gå längst med kanten på en klänning. Vad tycker ni?

^^

Snart kommer vi äntligen få hem vårt internet! (hoppas jag iaf) Då ska jag försöka blogga lite mer. Ska bli så skönt att slippa krångla med internetet hela tiden.

:)

Sandviken idag och imorgon! Först blir det fest sedan kompis och sedan hos föräldrarna. :) Snart hem och göra klart kostymen till festen.

Jepp

I helgen var det inflyttningsfest i nya lägenheten. Det var mycket trevligt, även om lite dricka spilldes ut på diverse ställen. :P Vi klarade av musiken trots saknad av Internet, körde på gamla hederliga skivor som vi la in på min dator och lyssnade på. Föräldrarna och lillasyster dök upp en stund tidigare på kvällen och det var roligt att se dem igen. känner lite hemlängtan, men bara lite. ;) Ska in till sandviken i helgen så då får man väl hälsa på lite. Annars så gå det bra om man bortser från internet- och tv-frånvaro. Tv-sladden lyckades gå sönder första dagen. så... det finns tid till plugg :P Snart ska jag börja med en tavelbeställning. Men måste fixa ramen först, så måste in till Ikea och köpa lite billigt tyg att spänna upp. Dags att sätta igång med skolgrejer.

RSS 2.0