Provdocka!


lyssna

http://www.youtube.com/watch?v=FKQngekAEzo

Utflykt i Högbo igen ;-p

Ja, igår var alltså mamma, jag, Elin och Amanda iväg på utflyckt. Eftersom det var en regnigdag kunde jag ta med mig ett av mina inköp på "provtur" ;P Men eftersom det andra inköpet var så litet och antagligen tål regn ganska bra satte jag det på mig också. :) Fick även tag på tre (gratis) böcker jag ska läsa senare, men om de inte är bra så är de iaf fina som dekorationer. :)

Litet

Tyvärr har jag inte kunnat använda internet idag då det har varit krångel med det, så därför har inlägget blivit lite sent. Som sagt så var vi på loppis igår och det blev inte så mycket, men det blev fint. Jag var den enda som hittade något men det var kul. Har tyvärr inga bilder därifrån men idag var vi i Högbo och då hade jag med mig sakerna. ;P
har typsikt nog ingen ork att uppdatera ordentligt idag så det får bli imorgon ist.

Stökat i köket

Lillasyster har velat bakat och även gjort det flera gånger senaste dagarna. I dag ryckte jag in och gjorde lite jag med. Eftersom hon sett en jättefin bild på ett regnbågstårta någonstans på Internet ville hon pröva på det. Men eftersom vi inte kunde få tag i de ingredienserna eller är särskilt kunniga inom den här delen så fick det bli något liknande. Tyvärr ser tårtan i princip inte alls ut som inspirationen. Men den blev god i varje fall.
Det blev alltså en tårta med smörkräm, lilte blåbär och kokos. Improviserade dock lite med smörkrämen så den blev lite underlig, men god. :) tyvärr blev den inte mcket till Regnbågstårta utan mer som lila och rosa fyllning. :P Men så kan det gå när försöker något nytt. Efter att vi gjort tårtan blev det på pappas begäran även en toscakaka, sånt har jag iaf gjort förut så det var inga problem. Det är nog en av det lättaste sakerna jag kan göra i köket vad gäller kakor. Jag kan ju inte ens gör muffins ordentligt så. ;)
Tidigare idag var vi även iväg på loppis i Valbo och kikade, men det skriver jag om imorgon.
Ha de!

Lite av varje

Började med en Gul klänning igår men tyvärr så han jag inte klart med den och idag smet jag iväg till syster och scrappade hela eftermiddagen. Så den blir inte klar i dag heller, om vi har tur kanske jag hinner sy på den imorgon bitti innan hela familjen åker i väg på dagstur långt ut i skogen. :P Jag fick även "biopopcorn" från snälla svågern, jag blev glad så glad. ^^ Få se om de smakar som riktiga biopopcorn. MMmm, popcorn... :P
Nu har jag äntligen fått beställa min födelsedags present (fyller i april för er som inte vet) en provdocka! Är så spännande, ska bli så kul att få testa den. Har aldrig använt mig av en sådan förut, så hoppas det gå bra. ;P Annars får jag öva. ^^

Gjort småsaker och tittat på sovande katt.

Gjorde fler hattsaker igår och en minihatt idag. måste fixa lite saker till undersidorna så man kan ha dem på huvudet. Funderar på om jag bara ska göra så att man kan sätta dem på ett diadem, är nog lättast så. kan man ju bestämma vilken färg diademet ska ha. Ifall det ska matcha eller gömmas i håret. ;-p
Lillasysters katt har sovit på mitt tårtfat i fönstret hela eftermiddagen,
Visst är han söt?

Jordgubbs minihatt

Gjorde en liten minihatt av  muffinspapper jag har haft legat hemma ett tag nu. Ett enkelt litet pyssel som jag gjorde under tiden som jag spelade sims2 ;-P Vad tycks?

Ny design

Som ni ser så har bloggen fått ett nytt utseende (äntligen) och det är tack vare min underbara Andreas. ^^ Vad tycker ni?

Utflykt i Högbo

I dag åkte jag och Andreas till Högbo för att leta efter en runsten, (som antagligen är fake) tyvärr hittade vi ingen sådan. Man vi hittade ett hus och jag var tvungen att posa framför det, synd att det syns vad snyggt det är.
En gaffel..
Gåsar som Andreas sa precis innan han kom på sig själv och rättade till gäss..
Vi hittade nåt med horn..
Sedan hittade vi en liten brygga som vi fikade på
Änder kom och skrämde oss. :P
Det var en väldigt trevlig stund tillsammans.

Födelsedag hos Cicki

I går var det födelsedagsfirande för Cicki så jag gjorde mig fin och skapade kulinariska mästerverk i form av sushi. Vi hade jätteskoj och sjöng karaoke, pratade och dansade till väldigt sent. Hände spännande saker som att någon råkade kliva på en död fågel som låg mitt på trottoaren vid lobby, äckligt som tusan. Men det var ändå superkul att lyssna på skriken efteråt. :P Överlag var det en underbar kväll och jag inte dansat så mycket på länge, har saknat det.
Anna hade med sig goda saker, ska lätt inköpas senare.

Överdel i rosentyg

Har haft det här tyget hemma väldigt länge men inte vetat vad jag skulle göra av det. Måtten var bara 150x100 så det kunde inte bli någon super klänning som jag egentligen ville att det skulle bli. Så jag har gjort en överdel ist. Om jag mot förmodan skulle få tag i mer likadant tyg så kommer det bli en matchande kjol till. Men för ögonblicket så får jag ha den till mina vita kjolar. Vad tycker ni? Jag är mer nöjd med denna än den förra klänningen.
Jag funderar också på om det behövs något på framsidan? Jag har lite tyg över som jag ska sy rosetter av, men vad tycker ni?

omg..

Det blev en klänning tillslut, dock är den lite kort så kommer nog använda en underkjol till den för att förlänga lite. Inte min bästa klänning, men nu är den klar för stunden. Kommer nog göra om den senare någon gång.


Sneak peak

Making a dress all day long, making a dress while i sing this song!

Sydde kjol igår


sydde en väska igår :)

Hittade ett jättesöt tyg i mina gömmor. Började med en rosett med tanken att jag kunde ha den i håret. Men så blev jag så taggad så jag tog resten av tyget och gjorde en väska. Den är fodrad med vitt tyg och har en röd knapp för stängning på baksidan.

Någonting liknande

Ska jag sy någon gång i framtiden.

RSS 2.0