Gult + Blått = Grönt

Det är en av de saker jag "lärt" mig idag på andra kursens andra lektionsdag. Känns som om det är mest repetion från gymnasiet som repeterade från grundskolan m.m. Vi kladdade runt med nåt som liknade vattenfärger och gjorde färgcirklar och sånt. Längtar tills vi får göra någor ordenligt.


Trött

Första dagen avklarad. Introdutionen gick bra och var lätt. Men buss och tåg är just nu mina största hatobjekt. Både i morse och nu på eftermiddagen har de krånglat. Som tur är har jag en snäll pappa som hämtar från stationen. synd att jag inte orkar vara med kompis idag. Ville verkligen det, men det är som det är. Så trött på det mesta just nu. Ska gömma mig under nåt täcke och värma mig. Men maten först.

Läser in litteratur

Ja, imorgon är det första dagen på min andra kurs på högskolan. Är ganska säker på att jag inte behöver ändra något på de arbeten jag gjort på förra, så jag är klar med en kursen. :) Just nu sitter jag och läser vad färg är av Ulf klarén. Den är väldigt intressant att läsa, även om det mesta än så länge är sånt jag redan vet. Men det finns nya saker finns med i den också. :P hoppas på att kursen blir rolig och att alla är lika trevliga som i den förra gruppen.


Portfolion :D

Till en uppgift i skolan som vi var tillsagda att vara kreativa på. Först tänkte jag rita men det  fungerade inte så jättebra, hade inte så mycket inspiration till det. Men vaknade i natt och kunde inte somna om efter att ha drömt om scrapbooking bland annat. :P så jag klev upp och gjorde den här. Lite annorlunda stil mot vad jag brukar. Men när jag tänker skola tänker jag inte på vintage och blommor precis. :P
  

 

Ps. fotona i portfolion är tagna av min gamla klasskompis Karolina Dahl.


Tror på det va

Gissa vem som har glömt bort lösenordet till Fc:n. Jepp jag. så går det när första lösenordet krånglar och man får ett nytt (som jag givetvis kommer ihåg) och som man sen byter ut mot något som jag nu glömt bort. Önskar de hade en Glömt lösenordet knapp som finns på alla andra ställen i hela internet. Men nä Fc:n ska vara cool och inte ha det.


Frustration

Jag hoppas innerligt att det inte bara är jag som sitter sista veckan på kursen och försöker få till en bra slutproduktion på portfolion. Jag vet  typ vad jag ska göra men det är det där med olika utrycksformer som är lite jobbigt. hur mycket vill de egentligen att vi ska göra? räcker det med lite bilder till texten eller ska man göra en hel bok? Det står att det ska bli min portfolio så jag slänger ihop något. Kanske kan skylla på riklig språkanvändning. Att jag lär mig igenom att skriva och läsa. Tanken är ju att vi ska känna stor frihet att skapa vår egen portfolio. Jag skriver en superbra text och sedan får vi se hur mycket tid jag lägger på bilder osv.

Skolblogg

Funderar på att använda mig av den här bloggen när nästa kurs på högskolan startar. Vi ska ju göra en portfolio och då är det ju bra om jag skriver av mig på ett och samma ställe. ist  för som den här kursen som jag gått i höstas, allt är huller om buller. Så förhoppningsvis kommer jag att börja uppdatera oftare, även om det mest "troligtvis" kommer handla om skolan. Men då kan ni ju alltid fråga om det är något ni inte fattar så kan jag försöka förklara vad jag pratar om. ska ju trots allt bli lärare.


RSS 2.0