Då har det börjat

I dag har varit en väldigt bra dag om man bortser från blödande tå efter en allt för lång promenad. :P Men det tar vi sen. Lyssnade på boken till och från skolan, fast mp3:n krånglade lite i morse så kunde inte lyssna hela vägen. Men det är lugnt, fick ju kladda lite i skrivboken ist. I skolan hade vi genomgång och provade en ny grej med lera. Att man tummar fram ett ihåligt klot av leran som man sedan formar som man vill. (nästan) Imorgon ska vi börja med en "kollektion" av lera, och jag tror jag ska göra flaskliknande former. OM det går som jag vill kommer det bli dösnyggt. :P Det vi kommer börja med i skolan heter Raku och verkar väldigt spännande.
Följande text kan uppfattas som lite äckligt nu för den känslige.
Som sagt så har dagen gått bra, men sedan när jag skulle hem från tåget blev det jobbigt. Upptäckte nämligen att en tånagel hade vuxit för långt och gjorde ont på en annan tå. hade inte varit så jobbigt om det inte visat sig att det inte gick nån buss, så jag var tvungen att gå hem från resecentrum (ca 3 km). fick som tur var skjuts sista kilometern, men det var lite blodigt vid tån upptäckte jag senare. :P Men nu är allt fixat och imorgon kan jag gå ordentligt. ;P

Bla bla

Då var det slut på sommaren då, eller i varje fall sommarlovet. :P Snart sticker jag iväg för att lära mig nya saker och träffa kamrater, både nya och gamla. Vaknade av katt som hoppade runt på mitt rum, så behövde inte höra ring signalen idag. Måste ju se nåt positivt i det hela. Föresten ska börja lyssna på "Flickan med pärlörhänget" idag, när jag reser. Har ni läst den och i så fall vad tyckte ni?
De här är "hunden i tröjan" som jag gärna vill kalla den. Elin hade kul häromdagen, och Flizan brydde sig knappt. :P

...

Foto: Eva Ericsson
I morgon bär det av till Falun igen för att börja det nya skolåret. Undrar vad som kommer att hända i år, kommer jag att missa tåget eller bussen? Nåt som jag vet är att jag kommer att bli sen på grund av dåliga tåg.. Men så är det när man måste lita på kollektivtrafiken. Annars tror jag att det kommer gå bra, hoppas på att jag slipper göra om uppgifter som jag lämnar in. Ni vet sånt som man brukar hoppas på. :P Vad hoppas ni på nu?

Bild

Hehe, som vanligt så håller jag inte vad jag lovat så tavlan är inte klar än. Kom inte på nån bra bakgrund till den så det stannade upp en aning. Men jag har ritat lite och är ganska nöjd, borde väl göra en bakgund till den hör bilden också. Men det är ju så segt. :p har bara mobilkameran att tillgå för tillfället eftersom jag inte är hemma. så det är inte bästa kvaliten på bilden, men har försökt fixa i photoshop så att den ser ut som den ska. Färgerna är egentligen lite ljusare, men hennes ansikte blev av någon anledning så ljust när jag försökte fixa, så detta får duga. Anatomin är kanske inte den bästa men det är försent föra att ändra på nu. Ville bara göra en rolig klänning, var ett tag sedan. ^^ Vad tycker ni?

Foto

Har jag sagt att jag är med i en fototävling? Jaja, här är länken iaf. ;P http://www.fototavling.nu/visa-bidrag.html?t=2&id=1721 ifall ni vill titta på bilden. Det är min söta systerdotter Amanda.

Inte målningen

men en Photoshoppad bild på mig, det funkar väl? :P Blev trött på bilden så tog en paus och gjorde lite annat. Alltså sminkade knäppte kort och var ego. :) avslappnande var det iaf. bättre bild här

Bla bla bla

Håhå vad dåligt det har varit med uppdateringar. Tappar ju lusten ibland, och vill göra annat. Som igår då målade jag och red. ^^ det är så roligt, synd att man inte "kan" rida och hade en häst att rida på oftare. men det duger bra att få bli ledd av syster på "hennes" häst. Fick ju testa på att vända själv iaf. :P har tyvärr inga bilder, eftersom mobilen blev kvar i bilen. Men målningen är nog klar om nån dag. kan lägga upp foto den då. :)

Rösta på min sko! :D

Klicka på bilden för att komma till sidan, du kan rösta flera gånger. En gång per dygn

snart foton

hittar inte sladden till kameran :P

Loppis (fynd?)

Åkte iväg på loppisar med pappa och två av mina systrar idag, Hittade äntligen sådana där kammar man sätter i håret så nu kan sätta i gång med hårdekorations-pyssel, som jag förövrigt velat göra länge. Hittade även två underbara blusar i vad jag trodde min storlek, men det visade sig när jag kom hem att storlekarna motsvarade kanske 1-2 st mindre. så frustrerande... Man kände sig ganska stor när "ens" storlek inte passar, men så tänker jag på alla de andra blusar jag har som har samma märkning men som sitter bra på mig.. Blir jag bara irriterad så det kommer bli ombyggnad av blusar på något sätt. För även om de var nästan gratis så vill jag inte göra mig av med dem, tygerna är ju så förbaskat härliga. kan knäppa kort på dem imorgon, just nu är det ju så mörkt och då syns det iaf inget på korten.
Avskyr inte ni när sånt här händer?

Äntligen :)

Blev äntligen klar med min gula klänning som jag började på för typ två veckor sedan. Det är egentligen inte "syendet" som har tagit tid utan det beror på att jag har haft annat för mig. Men som sagt är den äntligen klar nu. ^^

Älskar de rosa detaljerna mot det gula tyget, man blir glad bara man ser den. Eller hur? Nästa projekt blir nog antingen en till gul klänning, (fick ett annat tyg av Syster ^^) eller en mintaktig. är så taggad, men har dock ingen spets att tala om hemma för tillfället, så får se hur jag gör med det.
ha de bra!

RSS 2.0