Spammar internet...

...med bilder på söta 20-åriga jag. Det kommer komma en tid då jag inte vill göra så min födelsedag. :-p Men blev så nöjd med håret så LoL.


I morgon, hemma

I morgon kommer jag hem för, en längre tid än en kvart för "resupply". Ska städa och dona i nästan hela huset. Lämnar källaren och några gömda vrår orörda. ;P Om jag hinner ska jag sy klart min prickiga klänning så jag kan ha den på fredag, i "värsta" fall får jag sy den på lördag och ha den på söndag då jag egentligen fyller. :P Är så taggad på den just nu, har surfat så mycket klädsidor nu så... ja taggad helt enkelt. Men städning och matplanering först. Måste kolla upp vad som behöver inhandlas till på fredag. Har ingen koll alls, vet att man behöver ris och sjögräs till suchi, sen har jag glömt allt typ. :P Får se vad det blir av detta. Ha det!

tog bara ett dygn

sedan började familjen undra var jag tagit vägen. Bravo, ;P Fast jag har sagt att jag skulle till Hofors till veckan. MEn jaja, ni fick ju ett mysterium att lösa. lol. Hoppas ni har det bra utan mig iaf. kommer hem på ons eller tor, beror på. Senast tor blir det iaf ska ju hinna städa och greja innan filmkvällen. :) Ha de bra!

Tomt

Nu är det tomt i läxhögen, tack för hjälpen med genomläsningarna systrarna mina. :D Känns en aning skumt att inte ha något skolarbete liggandes i mörkret skavandes på ens samvete. Men jag antar att det kommer ändras efter lovet. ;P Jag har till och med hunnit arkivera min papper från förra kursen och städat i mitt arkiv. Det börjar bli tjockt i det, går knappt att stänga mappen. Fast den är bara halvfull... :P städar lite på mitt rum just nu, så slipper jag göra det när jag kommer hem och ska städa resten av huset. fast vet inte om jag vågar städa i garderoberna just nu. Är så otroligt mycket saker i dem, skulle behöva en organiserad flyttfirma eller nåt till hjälp. Men så är ju de flesta av mina saker intryckta där också, blir så när man inte vill ha allt framme och har en vägg med skåp. Skulle behöva måla om i skåpen också. Är ju fult brunt och blått där av någon dum anledning. Jag vill att det ska vara snyggt även där man inte tittar så ofta. Eller ja, det är inte meningen att man ska titta så ofta iaf. ;) Mina dörrar står ju öppna stup i kvarten, men destå större anledning att ha det fint då. Eller hur? :p


Soppa

Idag är det en göra klart allt skolarbete dag. Är klar med en del men har den eländiga resten kvar. Men har kommit en bra bit på den med, hoppas bara att det blir rätt den här gången. Missuppfattade den första gången så nu gör jag om den nästan helt från grunden. Känns bra iaf. Just har jag matlagnings paus för jag orkade inte jobba hungrig. Tror jag är färdig med tidslinjen men är osäker på när förhistorisk tid är, då det fanns konst alltså. Vet att det första "konst" föremålet är från 77000 år sedan men sen ver jag inte när historisk tid börjar.... nån som vet?

Deviantart...

jag är inte ett stort fan av den sidan just nu. fint aprilskämt att byta ut Allas avatarer och signaturer. inte road... Förövrigt håller jag på att bli tokig på alla virus som ska gå där. Fundar på att ta bort mitt konto och satsa på en egen sida. Det jobbiga med det är att mina "tittare" försvinner och jag kan inte göra snygga hemsidor. hjälp?

RSS 2.0