Helgen.

Tänkte att jag skulle summera helgen lite eftersom jag halkat efter lite.
Fredags:
Började dagen med att vakna. :-P Kommer inte i håg riktigt vad jag hade för mig. Men jag började städa mitt rum, detta urartade i att jag började laga kläder. Sedan drog jag fram tyg och sydde tre örngott. Plötslig ringde Andreas och jag åkte och hämtade honom i bilen.  ^^ Sedan är det lite luddigt, men jag tror vi spelade lite tv-spel. Dagen förflöt och blev kväll. Jag drg ut Andreas i kylan, vi gick till motorvägen. Där knäppte jag lite coola kort som jag ska visa snart. Hände inget mer spännande den dagen tror jag. 

Lördags:
Större delen av dagen tillbringades framför tv:n, vi fortsatte spelandet. Elin har köpt ett ganska kul spel som heter Jak and daxter.  På eftermiddagen fick jag ett ryck och började tömma hallrummet (blivande tv/spelrummet) på övervåningen. Tömmde sedan
ett skåp som stått i matsalen för alltid, typ.  Efter viss ommöblering i andra skåp, så baxade vi upp skåpet på övervåningen. (Det trodde du inte, eller hur mamma? :P) Efter det så spelades det mer och sedan såg jag och de andra på Apollo 13.  Åt chokladpudding och supervispad grädde, pappas bedrift, var dock väldigt gott. :) Åt chips också, men jag tyckte inte det gjorde så mycket. Jag pressade ju inte i mig som jag brukar göra. Åhh, det vare så gott! älskar ships. ^^  Sedan fortsatte vi med en till film spindelmannen 3.  Sedan var det sovdags, klockan var faktiskt runt 2.

Söndags:
Spelade ännu mer spel, men sedan flyttade jag ut min tv med tillbehör till tv/spelrummet. NU behövs det bara en soffa och ett bord så är det klart. :-) Sedan spelade vi mer. Seriöst det där spelet är beroende framkallande. :-O.  Hände inget mer  "spännande". så:
 
bye bye

Snö

I dag vaknade jag av att pappa körde bort snö med snöslungan. Jag tänkte att så mycket snö kan det väl ändå inte vara att han kör med den. Såg ut genom fönstret och såg detta:  Ganska mysigt tycker jag. :)

Orkar inte skriva något långt just nu. Men kanske uppdaterar senare, om ni har tur. :P 

Uppkörning

Jaha, idag hände det, uppkörningen. Innan den började så hade jag en lektion med Lars och hans underliga bil. I vilken jag också körde upp i. Övade parkering och vänstersväng, började bli ganska nervös så när vi stannade vid startplatsen så sprang jag in på toa, utifall någon ville veta, och sedan träffade uppkörningspersonen (Thomas  tror jag han hette). Jag slapp göra säkerhetskontrollen, hade ju redan gjort den, sedan bar det iväg. körde runt lite överallt, mot seljan, på motorvägen och lite överallt i stan.  När det var några minuter kvar så började jag bli rejält nervig, och tänkte: slappna inte av föränn du parkerat. Men allt gick bra och jag körde inte över på fel sida av vägen. Så jag blev godkännt. Fick köra tillbaka till trafiskolan och berättade för Taimi. Sedan har jag varit i skolan resten av dagen och berättat för typ alla jag känner. :P
Bye bye 

x-trafik...

Här sitter jag, hemma, famför datorn igen. Har lite tråkigt och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag har massor med saker som jag kan göra om jag vill. Men inget tvång, inget tvång jag kan göra nu iaf, på grund av brist på min dator. Skulle kunna rita, skulle kunna måla, skulle kunna läsa, skulle kunna göra en massa saker. Men jag har ingen lust. Eller jo, läsa hade varit roligt att göra, men på grund av ödets nycker så ligger min bok i skåpet på skolan. Så det får vänta tills i morgon.

Föresten idag kom jag fram till att jag inte gillar x-trafik så mycket (igen). Jag och Andreas steg upp nästan okristligt tidigt  för att hinna med bussen. När vi kommer fram till stationen kommer det två bussar. båda 41:or, en till Sandviken och en till Gävle.  Vi tänker att okej vi ska ju till Sandviken, vi tar den bussen. Stiger ombord och allt är frid och fröjd. Den andra
41:an åker förbi och efter någon minut så vänder busschafören sig om och säger:
"Ni vet väl om att jag inte åker föränn kvart över 8?"
 Eftersom klockan då var kvart i 8 och vi började 8.35 blev vi ganska upprörda.  Vilken idiot, får man verkligen släppa på folk om det är så lång tid kvar? Han kunde väl åtminstånde ha frågat innan den andra bussen åkte. Inte roligt alls.

Om jag ska spinna vidare på irriterande saker så kan jag säga; den bil jag kommer att köra upp med inte är rolig att köra alls. Kopplingen är seg och gasen är konstig, jag vill köra Hans-Eriks bil :( 
Men en bra sak jag fick veta var att om jag tar med mig papperet från förra uppkörningen och visar att jag gjort säkerhetskontrollen, så slipper jag den. Något bra iaf . :)

Utan godis

Nu har jag snart varit utan godis i en hel vecka. Trots flera hårda prövningar med syskon och en svärmor som bjuder så har jag stått pall. Men det är inte roligt kan jag lova. Jag känner hur det vattnas i munnen när jag ser påsarna med socker. :-P Men det går bra, för jag vet att jag får/kan äta om jag vill. Så det är bara jag som är på mig själv.
Nu i helgen har jag även promenerat mycket, det blir så när man är i Hofors och har en pojkvän som inte vill handla all mat på en gång. ;-p Men det gör inget, är ju bra med motion. 

På måndag börjar vårat nya konstiga schema som inte verkar ett dugg planerat. :( Inte roligt

Nu har jag för övrigt läst klart första delen i Ringarnas herre, Ringens brödraskap, mycket bättre än den första översättingen. Nu hänger jag med mycket bättre i handlingen. klart läsvärd. :)

Trött

Vaknade 8 i morse och kännde mig lite trött. Ganska förståerligt med tanke på att jag egentligen inte vaknat. Skulle ta cykeln till skolan men efter lite mindre än halva vägen så började den krångla och jag vågade inte cykla på den. Fick gå till och från skolan ist.. Irriterande cykel. 
Annars har jag lämnat lite jobbpapper, som Anna och Leena hjälpte mig att "rätta"  och sedan hälsat på syrrans råtta. Det kliade lite i rivmärkerna efter hans klor, men det är ju ganska vanligt med tanke på att råttor inte är världens renligaste.  Men han var mysig iaf. :)  
Nu ska jag snart gå upp på mitt rum och packa till helgen och sedan läsa i min lånebok. ^^ Fast den ska ju också packas ned.. Hmm.. Måste komma ihåg den imorgon.
Annars vill jag bara säga att jag inte gillar vårat nya schema, otroligt dum planerat. Dumt, dumt, dumt. Jag hade hellre velat ha några dagar som gick lite längre men inte var så många, än två lektioner per dag. så irriterande.

Känner att det här inlägget har mycket irritation i sig, så därför avslutar jag med att säga: 
Jag har inte ätit en enda godis  sedan i måndags. Alltså inte en godis på 4 dagar. Känns lite jobbigt men det är värt det sedan när jag blir av med godissuget.


bla bla

I går åkte jag hem till syster  och scrappade lite. Som vanligt. ;-P  Så på filmen Hancock  och jag åt inget godis.  yay! :) Tänkte att jag skulle försöka hålla mig bort från godis i veckorna och bara äta på fredag, lördag. Popcorn räknar jag inte som godis, därför tänker jag äta det om jag får lust, inget kan stoppa mig. Annars så var jag till skolan idag, hände inget speciellt, eller jo det kom en kille och mätte temperaturen i klassrummet. Just den dagen vi fått element. Hmm.. samband? 

Min teckning kom förövrigt inte med på Teckning 2009, synd för jag tyckte att den var rätt bra. Annars är det vernisage den 17 om ni vill kolla på andras bilder. På konsthallen bredvid biblioteket i Sandviken.

Igår pratade jag med teaterläraren om att göra  affischen till teatermusikalarnas slutproduktion, ci har bestämt  möte för att diskutera det. Jag tycker detta är väldigt spännande, ska tydligen få vara med och titta när de tränar. Så jag vet vad jag ska göra. :)


Sjutton också! kom på att jag glömt att gå till SYO:n idag, ville ju prata med henne om högskolan. Kanske kan skriva ett mail till henne.. Får kolla upp det. 

Ha de bra  


Papper, papper, papper..

Oj, vad mycket papper jag har och allt har varit gratis. :P Men lite mer jobba har det varit. Nu är jag faktiskt nästan helt klar med att skurit papper. Bara mindre bitar kvar. JAg har inte suttit innstängd inne på mitt rum hela helgen, jag har städat nedervåningen. Damsugit, diskat och plockat undan grejer. Lagade även mat idag. :-D Pannkakor, överaskande va? :-P 
Jag har skrivit klart mina ansökningar, så imorgon ska jag till ställerna och lämna papperna och visa upp mig lite. ;-P

Yay! Imorgon blir det scrapping med Leena, fast först Skola då, men nu måste jag packa lite grejor.

Hej svejs!

Scrapbooking

Idag har jag gjort mycket men ändå väldigt lite. Jag har tvättat två (!) maskiner med min egen tvätt. Måste nog börja tvätta oftare..
Men iaf.

Jag har suttit mesta delen av dagen och skurit i papper. Tapetpapper rättare sagt, nej jag tapetserar inte om. :P Jag håller på och ändrar dimensionerna på dem för att de ska passa med scrapförvaringen och inte ta så mycket plats. De har stått i tapetböcker, som är väldigt otympliga och oorganiserade.  
Har skurit över 200 papper tror jag, känns så iaf. En tjock bunt är det i vilket fall och mer kommer det att bli, har bara gjort ca hälften än. Jobbigt detta, min nacke och axlar tycker inte om det.

Jag har även kört till Valbo idag med pappa och Elin. Handlade upp mina presentkort som jag fått i julklapp. Tack så mycket för dem.^^  Köpte två plattor med omonterade stämplar, små och stora bokstäver + lite swirlar och sånt medföljde. Köpte även små blingstenar i svart, vitt rosa och blått. Jättefina! De kommer bli använda det lovar jag. :D
Jag hade viljat köpa mer saker, men jag ville inte köpa för mer än för presentkorten. Det går ändå bara att använda i Valbo, jag och Leena ska ju på scrapmässa i Maj och då är det ju bra om jag har lite pengar sparade till dess. :P

Justja, träffade kusin Nina idag på djuraffären i Nya köpis. Vi pratade med henne lite och jag fick veta att jag kanske har en chans att få jobb där. Så nu måste jag skriva en riktigt snygg Jobbansökan dit med. 

Tjo la hopp !

<3

Först vill jag tacka alla som skickade gott nytt år hälsningar till mig.  Tyvärr hade jag inte möjlighet att svara, pågrund av pengabrist. Men jag önskar er alla ett gott nytt år! :D

Och om det är så att någon har missat det; så vill jag berätta att jag och min älskade Andreas förlovade oss den 15 december 2008!  :D
Andreas och min förlovningsringar

http://brollopstorget.se/Forlovade/eva_andreas/

RSS 2.0