Dumma dator!

Skulle jobba med mitt projektarbete idag och skulle starta datorn. Den Startade inte... åhh blir så irriterad. Jag behöver ju den där saken till en massa saker. Projektarbetet, affischerna och massa andra saker.  Önskar att jag hade pengar att köpa en ny för ist. Det skulle vara så skönt att bara få ha en fungerande dator.


Vill någon...

..hjälpa mig att rädda min dator? Den stänger av och startar om sig själv, och är allmänt skum.. Dumma dator. Jag behöver ju den massor just nu. Kan inte sitta vid mammas dator hela tiden. Blir så irriterad för i dag tänkte jag skanna in lite bilder och lägga upp på deviantart. Men det gick ju inte. dumma teknik. :(


Fixar och trixar

Som ni kanske sett håller jag på att uppdatera min blogg. Går sådär lite halvbra, headern gillar jag mest iaf. Men snart ska jag sticka till hofors, så blir nog inte mer fixat här under helgen. Har för övrigt använt designadinblogg.se till hjälp, lite rörigt men det mesta funkar.

Bye bye

Baka liten kaka

Igår så fick jag ett litet ryck och ville baka lite. Att göra hemprov är jobbigt och motivationen sjönk mot golvet. Så jag bakade två kolakladdkakor. Faktiskt så lyckades jag nästan helt och hållet, Kom ihåg alla ingredienser och så, men den första kakan blev lite lös. Men den andra ser bra ut, så jag får se vad folk tycker senare.

Bloggcandy

Det finns en utlottning Här där man kan vinna det här:
 
Jag vill verkligen ha de är sakerna, så underbara!

Trött på allt...Men inte livet

Det är inte mycket egentligen, men stort.. . Hemprov som skulle vara lätta men som inte är det. Projektarbete som ska vara nästan klart, fast jag inte vet hur ligger till egentligen. Två affischer till olika saker, vet inte när de ska vara klara. Jag vet inte.. Har ingen lust till någonting just nu. Vill egentligen bara lägga mig ned och sova bort alltsammans. Jobb ska man ha också men inte på äldreomsorgen eller mcdonalds.. Kanske borde leta lite till. . . Just nu är jag nog lite halvvägs på väg någonstans där jag inte vill vara. Måste det vara så? kan jag inte bara få vara där jag alltid varit?

Ursäkta mitt underliga inlägg men jag känner mig konstig idag. bye bye


Bloggcandy

Hittde detta på en blogg som heter http://camillaslillasida.blogspot.com/


Det skulle vara så kul att få sådana mysiga saker. *drömmer*


RSS 2.0