Här den, men inte färdig :P


Nu är det klart (nästan)

ja nu har jag varit och fått min tatuering. Men tyvärr hann han inte göra hela, på grund av omständigheter jag inte riktigt hängde med på. Men iaf, fick en till tid, men den är inte föränn i december. Men jag behöver inte skämmas iaf, den ser jätte bra ut nu med, ska på med detaljer och så. Lägger nog upp en bild sen när jag har tagit bort plasten.

maskerad

I dag åkte bildarna på skolan till stockholm, vi gick på några utställningar och det var faktiskt en av dem som jag gillade. ^^ Det är ovanligt. :P Iaf så vandrade Lina och jag iväg till butrix för att införskaffa mig lite maskeradtillbehör, hittade lite roliga saker. :) bland annat en blon peruk, ha nu ska vi se hur detta går.. Jag som blondin :P Efter hittandet av saker så skulle vi få i os s lite mat, efter många om och men gick vi tillslut tillbaka till ett av de första ställerna vi funderade på. åt en väldigt god lasagne med sallad. Bussresan gick bra, fanns några smarta elever med pengar kvar som sprang och köpte en film till resan för 50 :-, tyvärr så slutade den att fungera efter halva resan. Någon som vet hur filmen silver man slutar? Ja, ja nu sitter jag och börjar bli lite nervös inför tatueringen imorgon. Tänk om jag rycker till när an ska börja? Och hur gör man då? Suddar? ;-P


Tatuering snart!

Woho! Jag är så taggad! På torsdag ska jag få vingar. ^^
Nått sånt här ska det bli. Men det ska vara blått med och lite mer detaljer.

:(

Varför kan människor inte respektera andras saker? Bara för att de själva inte har något liv ska deet betyda att de får förstöra andras? Blir så arg! Jag lånade ut cykeln till min Elin i fredags, och på måndag när jag kommer hem, vet ni vad jag fick se då? Min massakrerade cykel, utan framhjul  och ett handtag borta och med trasig sadel. Jo, Elin fick inte till låset ordentligt, men det innebär inte att någon annan har rätt att ta cykeln och ha sönder den för sitt eget höga nöjes skull. Okej pappa har fixat cykeln lite, nytt hjul iaf. Men hur sugen är jag att sätta mig på den cykeln igen på  en skala? Känns som någon har varit in och rotat i min privata svär. Men jag antar att en trasig och skändad cykel är bättre än ingen cykel alls...

Träning

ja, idag tränade jag mitt första pass för egenträningen.  ^^ Gick inte så bra som jag ville, sprang bara 20 min ist för 30. men det var för att jag tänkte testa de andra grejerna i "gymmet". Men imorgon tänkte jag fråga mamma om hon vill hjälpa mig lite. Hoppas jag kan få upp min motivation för att fortsätta efter den här idrottsuppgiften. :) Nu ska jag äta kvällsmat. Bye bye! 

Trasig

Min  mobitelefon är trasig...  :(  Ni kan ringa till den, och  jag kan ringa. Men bara om jag har erat nummer. För skärmen funkar inte...  Så inga sms eller så.. Gah! jag  har inte råd med detta!


RSS 2.0