Vernissage!

Torsdag den 27/11 (i morgon alltså) är det vernissage med min utställning. Så kom till galaxen i sandviken och titta. :) KLockan 15-18


Januari hägrar

Här sitter jag mitt i natten och känner att, kanske inte ångesten men i alla fall, stressen börjar komma över mig.  Känns som tusen saker behöver göras och ungefär ingen är gjord. Men ändå har jag faktiskt gjort saker i dag. Även om jag kunnat göra fler. Men jag har övningskört igen, trots arga förare och gråtattacker från i går, allt gick bra iaf.
Har även skrivit ungefär halva mitt PM till nationella provet. Men det står i meningar än så länge så jag kommer att korta ned det sen när jag har tränat på att prata det. Sedan har jag övat lite bilteori och även skrivit lite på svenskuppsatsen. Tack mamma för hjälpen.
Det känns ändå som att jag inte hinner fast jag egentligen har tid, kan ingen sätta mig på en stol och säga: "Nu Eva gör du det här och det här. Nu på stört och inget slarv!" Och sedan får jag sitta där och jobba tills jag stupar. Eller nåt. Längtar till Januari, då blir det lungt igen. November-december är så kallade killer months. :P Nu ska jag nog försöka skriva lite mer smarta grejer i mina arbeten i stället.

körlektioner och körlektioner

I dag var jag och Lina iväg och bokade körlektioner, så att vi får körkort någon gång. :P Åh, vad pirrigt det blev. För hon som fixar saker där sa att hon skulle prata med vår lärare om halkbanan! Åh, undrar hur detta ska gå. Efter att vi skrivt upp tider och grejjat så gick på en kort tur på stan. dm Blev vårt mål, mest tanter där, men det fanns några fina saker iaf. Jag köpte en väldigt fin blå tröja, love it! ^^ Lina fann en jacka till vintern. Vi letade även efter en skyltdocka till min utsällning men den enda affären som hade var intersport och det var tyvärr fel sort. Så det blir nog ingen skyltdocka.. :(
Såg att vi ska börja med Luciaträningen snart, så det är väl bara att hala upp allmanackan och skriva in. Undrar om man ska satsa på Krona i år? Har jag någon chans?

RSS 2.0