Nu får du sluta!

Jag har suttit instängd på mitt rum i ungefär två dagar nu och sytt på en klänning. Den är inte färdig än, behöver spets till nederkanten.. Jag har kämpat med den så in i vassen, inte bara det att tyget gick sönder hela tiden utan att jag var tvungen att lösa vissa design problem. Men iaf,  nu är den nästan klar, jag tog på mig den och ville visa alla  mitt senaste verk som jag var/är väldigt stolt över. Får höra att den inte var så snygg..  och nu är jag så full av J*vla hormoner så jag sitter och gråter. Jag hatar mig, själv varför kan jag inte ta kritik? Fast gråtandet kan ha fler orsaker..jag orkar inte. Jag kan inte ens sy ordenligt.. Inte vet jag.. jag kanske borde läggas in på psyket eller nåt.. Lite osammanhängande text  det här blev. jag mår inte  så bra för stunden, men det gå kanske att sova bort..


Det här var inget elakt mot kritikern, bara det att jag gråter och blir arg utan anledning. Ghaa!

städar

Nu har jag städat nästan hela nedervåningen här hemma. Nu är det jag städat rent, men jag är väldigt hungrig och smutsig. Ska gå och leta efter mat i köket. Det är ju där maten brukar vara. :P

önskelistan


Färgerna på strumpbyxorna och nagellacken kan vara i de flesta färger. Ev. pengar kommer att sparas till tatueringen jag ska ha, eller till hål i öronen. Vacomtabletten vet jag inte hur dyr den är.. men den vill jag mest ha.  Arkivportfölj tror jag den heter, en sån där som man kan stoppa massor med papper i och sedan bära omkring på som en väska. Finns på bokia.
Jag kommer uppdatera den här med fler saker så fort jag kommer på vad jag vill ha.

RSS 2.0