KOrsett

Min första korsett som jag har sytt alldelees själv. :D Inte riktigt färdig bara.

Korsett

Jag mår bra nu, om någon bryr sig  om det. Fick en massa tabletter och nu har det nog gått tillbaka.


Men till saken. Jag syr en korsett och behöver hjälp med att hitta en sak. Korsettfjädrar, var någonstans i sandviken gävle finns det en affär där man kan köpa sådana? Verkar inte vara någon som vet på familjeliv... så vi får se hur detta går.

smärtan

Jag hatar min kropp, inte på grund av hur den ser ut, utan på grund var den gör med mig. Det gör så jäkla ont just nu, känns som om jag skulle kunna spy. Tabletter hit och tabletter dit, visst de dämpar säkert lite, men inget mer. Vad har jag gjort för att få det så här?   


Inte skulle jag kunna somna om heller, om smärtan försvann, nej nu är det för ljust ute i vilket fall som helst. Hatar mig själv.

Solklart lille vän

Här sitter jag mitt i natten och gör inget av det jag borde göra. Borde sova, eller skriva klart svenskaarbetet. Försökte göra det tidigare i dag, men det blev bara några rader. Sitter lite fast. I morgon ska jag till skolan och städa ur mitt skåp och kolla om jag kan lämna min naturkunskapsbok  till någon annan än nk läraren. Sedan ska vi till kyrkan och repa med kören inför avslutningen. Lite roligt iaf. :-) Ska nog paketera in Carros present och fixa ett kort till den, ska kanske kolla kläder till alla festligheter. Det blir nog troligtvis kvällen före varje enskilt tillfälle. Förhoppningsvis ska jag städa mitt rum lite antingen i morgon eller på tisdag innan min älskling kommer hem till mig. Just nu ser rummet ut som om en bomb slagit ned där, bokstavlig talat. Vill ju inte tappa bort honom bland alla saker där inne. Hur skulle det se ut? :P

På onsdag ska klassen till stockholm på studieresa sista dagen innan skolavslutningen. Undrar om jag kommer köpa något annat än mat och godis när vi är där? Skulle vara kul att faktiskt ha med sig någonting från stockholm, tror att sist som jag köpte något annat än mat där så blev det en ring för typ 60 kr. Den har tappat tre stenar av sju och har börjat bli rosa... 

På tal om något helt annat, i dag blev jag klar med min första målning till min utställning i vinter. Jag tror att tavlan ska heta sjömän/sjömännen/ eller sjömännerna, beror på om jag vill vara gramatiskt korrekt eller något sånt. Den kan i varje fall inte heta Sjöjungfruerna , inte enligt mig i varje fall.

RSS 2.0