Halsen

Här sitter jag och halsen är jobbig. Men näsan fungerar för stunden. Har en känsla av att min systerdotter har delat med sig av sin förskylning. I dag börjar en ny kurs, eller två egentligen men jag ska börja med bara en i dag. Grafik, så heter den, så jag ska nog sitta och karva i koppar eller något i dag. Vi får se. Jag ska gå och göra mig i ordning så att jag och Andras hinner i tid.

AAAAAAAAAAAHHHRG!

Nej ville bara skrika lite..

Målande beskrivning

I går spacklade, slipade och målade jag en stor del av hallen på övervåningen. Alldeles själv kan jag också säga.  jag blev klar med "tv" delen och idag ska jag göra väggarna där min dörr är och där fönstret till trappen är. Om ni inte förstod vad jag menade så får ni väl komma hit och titta. Men gör inte det, för det är bara väggarna som är fina, allt annat är ofärdigt och fult, så som taket och golvet.  Om ni undrar varför jag sitter vid datorn och skriver när jag tydligen ska vara upp och arbeta. Så är det för att pappa sover och jag kan inte slipa då, sen har det lite med att göra med att spacklet inte torkat heller.  :P Just ja måste leta reda på en förlägningssladd till slipmaskinen. Bäst jag gör det nu så att jag inte glömmer det.


Gavle

Håhå jaja i helgen ska jag måla väggarna i hallen på övervåningen. De som vill och kan hjälpa till får gärna hjälpa till. Men annars får det gå ändå, jag kan alltid lyssna på musik och sjunga. Kommer nog att eka rätt bra där kan jag tro..

Jag och klassen var i Gävle idag. Vi gick på utställningar på länsmuseet, vissa saker gillde jag andra inte. Efter det så fick vi gå på stan, jag blev dumpad flera gånger. Först av Bells, Karro och Sara sedan samma personer igen fast Frida också. Då hängde jag på Vilde och Kristin, efter ett tag dumpade de mig också men då var Lina med mig så jag klarade mig. Men ta inte allt för allvarligt på de här dumpningarna. Det var inte på riktigt. Så le nu. :D     

Lunarstorm

Jag har nu tagit bort mitt konto på lunarstorm. Så att ni inte blandar ihop mig med någon annan. Nu vet ni.

Jobb.

I dag har jag varit duktig. Kom i tid till skolan och gjorde alla uppgifter jag fick. Skrev även upp anteckningar om kommande vecka, klassen ska till Gävle och gå på utställningar. Efter att skolan slutade tidigt, ingen kör i dag, gick jag omkring på stan och försökte fixa lite jobb till sommaren.  Gick nog ganska bra, fick iaf lämna mitt nr på två ställen. Sitter och försöker med hjälp av mamma fixa min CV. Går inte så bra, men det fixar sig nog. Ska lämna in den på några ställen också. Efter jobb letande fick jag följa med Leena hem på bullätande. Fick tyvärr ont i huvudet, hmm, det börjar nog lätta lite nu. Men så har jag ju tagit ett antal tabletter. :P 

Sov gott!

Inte klokt!

Seriöst jag har varit sjuk ett par dagar. Och nu kan jag nästan inte äta något. Inte för att jag inte vill, men magen blir typ  överfull  efter en banan och en mugg saft.  :( Kanske är bra det egentligen. BLir inte så höga matkostnader då. :P Nåja, jag ska sitta och vila mig efter min supersize frukost.  

Födelsedag

I dag fyller Elin 14 år, jag känner mig som gamla tanten. :P Hon fick en kamera, och lite annat. Pappa lovade mig att vi ska rensa min dator så den börjar fungera igen. Så den sitter och flyttar filer och mappar till en bärbar hårddisk nu. Och efter att datorn är rensad så kommer den förhoppningsvis att fungera som den ska. Då blir jag så glad. ^^ Då kan jag änligen spela Sims igen. Utan att det är dålig grafik och det hackar m.m.

Fick veta att Leena och Danne ska kolla på ett hus i storvik på måndag. Det är superfint! Fick se det på internet. Hoppas de köper det. nu ska jag gå upp och kolla hur min dator mår. 

RSS 2.0