Röda dom är

Sitter här med röda strumbyxor och ett rött linne, tillsammans med min fina militärfärgade(heter så?)skjol.  SKa snart om nån timme sätta mig i bilen med Pappa och övningsköra hem till Andreas. Där ska jag stanna länge. Försökte hitta Narniafilmen, men det gick inge bra. Pappa har ju packat ned alla filmer i en låda på grund av "renoveringen"  i hallen uppe. Snart fyller mamma år och det enda hon önskar sig är en ring på över 600 kr. Inget som jag har råd med tyvärr. Justja kom precis på att jag lovat mamma att fixa tvätten. måste kila.  

Islandshästar

Idag ska jag rida, det är friluftsdag. Jag hoppas att vi får galoppera för det har jag aldrig gjort. Men man kanske ska vara lite bättre ¨på att rida då. Nåja vi får se vad som händer. Vi kanske inte äns hittar till rätt ställe. Det enda jag vet är att det ligger någonstans vid Brukshundsklubben. Pappa kanske hittar lite bättre än mig, kan man ju hoppas iaf. :P Jag ska gå och leta efter skor/stövlar som jag kan använda. Vill ju inte försöra mina nyinköpta skor. Inte för att det skulle gå att rida i dem i vilket fall. 

kola seg

Igår kom jag hem vid fyra, var astrött. Så fort jag hade fått av mig mina skor så gick jag upp och däckade på min säng. Senare ringde Andreas och väckte mig, det var bra gjort för då var klockan åtta på kvällen. Alla undrade förståss om jag var sjuk eftersom det inte brukar bli sådär för  mig. Men jag är inte sjuk, inte dödssjuk i varje fall, bara lite halvdöv och seg.  Kom just ihåg en sak till, jag var tvungen att slänga mina byxor, de var helt slut nu. Så nu har jag inte många byxor kvar. Några shorts och mjukisbyxor men jag gillar inte att något av dem i skolan eller liknande platser. 

Kan någon ta bort luddet från mina öron! Jag blir tokig!

tillbaka

Då var den här skolveckan klar då. Har gjort ett matteprov som nog fick det sämsta resultatet på hela gymnasiet för min del. Men det blev godkänt. Sen då, jag har börjat på en vas på keramikkursen, ska tänka på något jag kan göra till screentryck på grafiken, fått veta att jag ska ha prov på torsdag i naturkunskap samma dag som jag "måste" vara klar med två historieuppsatser. Men uppsatser/eller provet går att skjuta upp till efter lovet. vi få se hur jag gör. Mamma ropar så nu ska jag sluta. bye 

Där rök studiebidraget... Igen.

Okej.. i går sprack mina byxor. Så  nu har jag typ 3 par byxor som är "hela".  Vad är det med mina byxor?! Samma sak med strumpor, de går alltid sönder! Jag som skulle slänga den här månadens pengar på underkläder.. För de är också trasiga nästan allihop. Har jag dålig koll på mina kläder eller vad är det här?  Hmm det kanske är för gamla helt enkelt..? Nej byxorna var ju bara något år gamla.. Ghaaa! Hata kläder som inte vill som jag vill.
Mina toppar och linnen gillar mig i varje fall, de gå bara sönder ibland. men då är oftast redan för små eller slitna.

Och nej mamma byxorna går inte att laga. Det får bli shorts i stället. KOrta shorts..

Justja kom nyss på att min (läs Leenas) cd-spelare nog är trasig den med. Men nu ska vi inte ta några förhastade slutsatser. Det kan vara så att den bara är smutsig. Ska kolla med pappa senare i dag.

RSS 2.0