500I dag har jag och Andreas varit tillsammans i 500 dagar. Ville bara säga det. :P


Städat köket

NU har jag städat köket, finns säkert massor kvar att göra där inne om man letar. Men jag vågar  inte städa bort för mycket saker. Då blir väl resten av familjen arg på mig när de inte hittar det de ska ha. Funderar på vad jag ska hitta på nu, kanske ska jobba på något av mina skolarbeten. Behöver komma på hur Naturkunskaps planschen ska se ut, jag tycker inte om planscher till skolarbeten. Men jaja, vill man ha bra betyg får man anstränga sig lite.   

Har en undran om tatueringar också. Vad är bäst? Att göra alla linjer och så en gång och sedan lägga till färg en annan gång. Eller att göra allt på en och samma gång?

ggg

Ja det var ett tag sen jag skrev här, men det känns som om det alltid ska krångla när jag vill logga in här. Men nu har jag fyllt år, i fredags, då var jag ute och festade med systrar och kompis. Åhh, jag älskar verkligen att dansa! ^^ 
Dagen efter hade jag party hemma hos mig, många kom och hade roligt här. Fick många fina presenter, av fina människor. Även om några av dem var lite perversa.. :P

Annars händer det inte så mycket annat än att jag pluggar och... ja .. det vanliga helt enkelt. Ska gå till tatueringsstudion någon dag, och kolla hur mycket den tatuering jag vill kommer att kosta.

18 år!

japp i dag är jag 18 år. Har inte hänt så mycket än så länge så jag vet inte riktigt hur det känns. jag märker väl senare hur det är.

RSS 2.0