Sitter här

Är hemma hos Andreas, ´ska vara här till på fredag. Kommer hem på kvällen nån gång där. Så Leena ni kan ju typ Lämna Amanda hos mig eller något sånt. 

Annat . Är bjuden ¨på maskerad på lördag, men jagv vill inte gå själv. Andreas sade att det nog skulle drickas där. JAg blir lite rädd för fulla människor jag inte känner. :P Vi får se vad jag hittar på.

Tjao! 

blä!

skrev nyss ett långt inlägg som ni skulle få läsa. Men tyvärr råkade det försvinna. Orkar inte skriva ett nytt just nu kanske senare.  

Dörrar, dörrar

Ja, i dag blev jag klar med att måla en dörr i skolan. Började i går. Tog ca 11 ½ h, med lunch och andra pauser. Får tyvär inte in några bilder på datorn just nu. Men kom till skolan och titta, den finns i cafeterian. ^^ Är ganska stolt över den.

Knossos!?

Hade historieprov i torsdags, och jag ville bara berätta om min första tanke. Hade tränat många timmar i några dagar, så jag tyckte att nu borde jag kunna allt. Får papperet ser på första frågan. Tänker; Vad sjutton är Knossos?!

Det hade jag tydligen missat.. tillsammans med Illiaden och minoterna (eller nåt)  


Men annars gick det nog bra. ^^

Mmmmjjjaaauuu

Kolla in den här http://www.youtube.com/watch?v=O2jLWJmNcpo Andreas har gjort den. ^^

Fåtölj!!

Jag har köpt en fåtölj! Igår men iaf. Den är superfin, den är grön. ^^ Och skön att sitta i är den också. kom hit så får du se. :) 

Sega jag

Sitter här vid datorn och försöker dra  ut på tiden så att jag slipper börja på engelskan. Fast börja har jag ju redan gjort det är att göra klart det som är svårt. Varför kan man inte få skriva på svenska för? :P Och varför kan inte engelskaläraren välja en film som man inte mår dåligt av att titta på? Och de som inte kunde se på hela filmen, de behöver minnsan inte skriva om den inte. Nej de får välja vilken j**la film som helst och skriva om. Nåja ska inte vara bitter.. så länge.

Idrott snart

Japp nu ska jag snart sticka iväg till idrotten, som det förövrigt känns som jag inte varit på på veckor.. Vill verkligen inte gå ut och cykla till  skolan, allt är så grått och trist. Men igår snöade det om någono inte uppmärskammade de små snöflingorna. Lina gjorde det iaf och hon blev själaglad, tills det slutade snöa och började regna, villsäga. Efter Idrotten är det nutidakonst med Magnus som gäller.  Och sedan är det slut med skola för den här veckan, ja om vi inte räknar med läxorna då. :P 


Stchlm

Var i Stockholm i går med klassen. Vaknade ca kl 06:00 men det ville inte Andreas, så han sov mer. När vi väl vaknat någorlunda så fick skjuts till bussen, av min snälla pappa. Sedan satt vi i bussen med alla glada men trötta Bildare. Där blev det mycket skratt och stoj. Kom fram till stcholm vid 10-11? tiden, kommer inte ihåg för jag sov större delen av resan. Tittade på en utsällning med "kläder", Konstnärer som lekt och gjort saker som som skulle kunna vara designat. Sedan vidare till en textilskola för invandrare elr något liknande. Varmt som tusan var det iaf. Efter det åkte vi till färgfabriken och kollade lite på en killle som pratade om dadaismen. Sedan kulturhuset som också var varmt. Och sedan var det stan i ca 3 timmar. Andreas och jag gick på sushi-restaurang, men det var bara Andreas som åt sushi, jag åt kyckling och nudlar. Fast jag åt med pinnar, så jag var duktig tycker jag. Sedan fönster schoppade vi lite och hittade ett trevligt  svartklätt gäng som vi följde med. Fick gå långt, för nån skulle ha något någonstans långt bort. Men vi hittade tillbaka till bussen i tid efter några avstickare till olika affärer, som tex en godisaffär jag provianterade i. Sedan åkte vi hem, jag sov och resten av klassen lekte.  


RSS 2.0