Ödets nyck

I dag tänkte jag "varför inte städa mitt rum?" Så jag satte igång med att flytta på sladdar inför damsugningen. Datorsladdar åkte ur, det var dumt för de ville inte tillbaka sen. Så nu finns en icke funktionsduglig dator på mitt rum, som jag skulle skriva skolarbete på. Efter att ha gett upp med sladdarna samlade jag ihop sönderslaget glas från en ljus-sak från golvet. Sedan fick jag nån slags konstig nyck. Jag skulle fixa hallen, så att mamma och pappa blir glada på mig. Satte igång med utrensning, visste inte vad jag skulle gör med hälften av grejjorna. så ned till mamma och frågar. Sedan huxflux är hela familjen där och hjälper till. Ja sedan blev det ju tomt i den delen av hallen, sånär på solariet som ingen använder. Jag ville börja tapetsera, men mamma sade att jag borde vänta tills pappa kom hem från jobbet så att jag kunde fråga honom, om någonting jag inte vet att jag skulle fråga. Han hade ju redan tidigare sagt att jag skulle göra iordning där. Så det blev till att måla fönsterkarmatrna istället. Vad jag inte tänkte på var att färgen var oljebaserad, och alla som känner mig vet att jag kladdar när jag målar, så jag blev så småningom vit på händerna. Skulle tvätta bort det när jag var klar med målandet. Men gissa vad? Det gick inte bort. Färgen satt där som en vit kladdig hinna på mina händer. Allt jag tog i blev vitt och kladdigt. Gick ned till mamma i köket och tvättade med diskmedel, fungerade inte heller. Frågade mamma om råd, fick rådet att gå ned till källaren och leta efter något där som skulle fungera. Hittade som tur var pappas arbetstvål och efter mycket gnuggande var den mesta av färgen borta. Efter allt jobb jag haft för mig idag, var jag ju såklart alldeles slut och gick och lade mig att läsa. Vilket jag har gjort fram tills nu. 

Så nu har jag fått er att slösa bort några minuter av era liv som ni aldrig får tillbaka . Mohahah!  


ytspänning

Hur vet man att någon är en vän och inte bara en trevlig bekant? Hur vet jag vilka som finns där för mig om jag behöver en tröstande vän?

Vatten

"Kallt vatten är bäst för förbränningen eftersom kroppen måste värma upp det."  Jag gillar det tipset, nu ska jag gå och hälla i mig kallt vatten. :P

utveckling

Idag är det fyra saker som gäller; Idrott, nutidakonst, svenska och utvecklingsamtalet. Det är klockan fyra men jag slutar runt två. Så jag vet inte om jag orkar gå hem och vara där en timme typ eller om jag ska stanna i skolan i hundra år. Jag har ju min bok som jag kan läsa. Den är förövrigt inte skriven av Jan Guillo. Bara så att ni vet det, om ni undrade. Hmm, om jg känner att jag inte vill läsa kan jag ju alltid vara jobbig och göra något skolarbete som inte är färdigt än. Typ det om Pompeji, eller det designade förmålet, eller något annat skräp. 


Tjolahopp!  

Snö

Det känns som om det har snöat/regnat oavbrutet i flera dagar nu. Skulle varit trevligt om det snöade ordentligt med stora mjuka flingor som täckte marken, men nejdå det måste vara sandkorn som piskas ned från himlen. Ser ut som regn, och blir väl snart det också.  Nu måste jag gå så att jag inte kommer försent till skolan, det vill vi ju inte. Idag är det form och kör som gäller. Plus den där jobbiga rastren på vad är det? två och en halv timme eller nåt. nåja man får leva med det antar jag.

Tjillevippen!


Bla bla

Ja, idag var det första dagen i skolan sen innan lovet. Bild hela dagen. Vi fick rita av lökar. Man skulle använda tre olika medier; blyerts, kol och kladdkrita. Tyckte det var lite långtråkigt till en början, men sedan upptäckte jag kladdkritorna. Kladdade ganska mycket efter det. Inte bara lökar, gjorde Frida också, i lila och gult. Efter mycket kladdande och lite riktigt jobb klart, fick vi i uppgift att rita av valtfritt föremål/omgivning. Vid det laget var jag ganska trött och hade ont i ryggen,(som vanligt alltså) och flummade ganska mycket. MEN fick ihop hela två mer eller mindre godtagbara bilder. En på Elin som ritar, och en på Viktors palestinasjal. Satt med några klasskamrater sista timmen i cafeterian och låssades jobba. Gick faktist bra, vi skrattade mycket. Blev en budgivning på Viktor, någon fick honom för 30 kr. Hängde inte riktigt med där. Men det var väl nån lek de höll på med. Roligt var det iaf. ^^
Efter skoldagens slut fick jag följa min nu mer blonda vänninna Lena hem. Där pratade vi om ditt och datt. Fick även en värktablett mot rygg och nacke. Det var trevligt att hälsa på henne var ett tag sedan. Efter det blev det en promenad hem för mig. Kallt och blåsigt. Men hem kom jag i varje fall.
Nu har iaf min ryggvärk släppt lite, även om nacken inte har det. Men, that's life.

Grattis!

Grattis mamma! Nu är det bara uppkörning som gäller och sen blir det körkort. ^^ Sitter här och blir lite avundsjuk, vill ha körkort snart jag med. :D

RSS 2.0