sätt in smart titel

Sitter här och funderar på vad jag ska göra. Ville skriva min novell till svenskan, men har fastnat. Måste bli klar med allt ( typ tre saker) till den fjärde. Känner mig lat. Åkte med min syster Anna och köpte godis, haft sånt sug efter godis i typ två tre dar nu. Köpte en glass också för den som ville veta. 

Något skoj som händer på lördag är jag ska på bröllop! YAY! Andreas följer med också. ^^ Leena ska gifta sig och snacka om att jag har kämpat för att få ihop sångare/instrumentspelare. Men nu är allt fixat, hoppas jag iaf. Om annat så försökte jag i varje fall.

Men nu ska jag gå upp på mitt rum och antingen sova eller äta godis. Bye bye!

Att göra..

Skrev en liten lista med saker jag måste göra innan sommatlovet börjar /Leenas bröllop är.

  •  Bröllopstal
  •  The commitments recension
  •  svensk bokrecension
  • beskrivnig av en beskrivning
  •  mat & rörelse filmrecension
  •  novell
  • PowerPoint presentation

Så nu är det bara resten kvar. Och bara för att vara lite mallig, Gissa vem som har ett sommarjobb? Jo, jag! Var stolt över mig. För första gången i mitt sjuttonåriga liv ska jag ha ett riktigt jobb. :P På pappas jobb men iaf, jag sökte dit som alla andra. Inget fusk här inte.  Och inte blev det på mammas jobb inte, aldrig där. Hellre bullriga maskiner än gamlingar som inte vet vem de själva är.

tack för mig, nu ska jag skriva lite eller rita lite. Vi får se, bye!


Mycket av lite.. igen

Nu har jag jobbat i helgen, eller ja satt väl mest och skrattade med Lena. vi jobbade som kassapersonal på Loogstock. Ni som inte var där, ni missade nått.

varit på möhippa också, det var roligt. Var på badhuset en heldag typ. ^^ Ångbastun var rolig, luktade eucalyptus. :P

Känner inte för att skriva mer just nu.  hörs.

Gitarr

Jag hittade en gammael gitarr hemma hos mig. Så nu har jag försökt att stämma den, vilket inte går då folk vill sova vid denhär tiden och är lätt väckta. Synd.. Men Andreas kan nog hjälpa mig med att stämma den senare i dag. Jag funderar på att åtminstånet försöka lära mig lite gitarr. Det blir ju så mycket lättare om man har en egen att spela på. Folk kommer bli tokiga på mig här hemma när jag kommer sitta och plinga på den. :P Vi får se hur detta går.

Sticker!

snart kommer Danne och då ska jag övningsköra lite innan jag kör till Hofors.

Andreas fyller i morgon. ^^ Älskar honom 


Trött

Jag är såå trött.. och deppig.. är ju glad och så men det är slitsamt..

Fattar ni vad jobbigt det är att inte hitta rätt bh-storlek?!  Vill inte börja handla på dyra affärer som säljer en bh för 500:-, det är ju för sjutton halva studiebidraget!  Vill inte gå i affärer lägre, det som brukar vara så roligt.. Jag känner att jag ogillar allt väldigt stark just nu.  

Började nästan bråka med Andreas idag... jag vill inte må så här!

Okidoki

Har väl kvar min blogg åtminståndet ett tag till.
Är hemma efter att par dagar hos min älskade Andreas. Jag körde hem för omväxling skull, åkte alltså inte buss. :P Leena och Danne kom med bilen och en sjuk Amanda.. 

Tidigare i helgen så har jag varit på.. picknick, kan man nog kalla det, med Andreas och Robin. Sedan var det grillning hos Robin i lördags, det var roliga människor som jag aldrig träffat där. I måndags var vi på konsert med Newsflash, Robin är sångare där. Andreas skulle filma så båda han och jag kom in gratis, snacka om flyt man har. :P  sparat in massor med pengar, nu får man ju råd med annat. som att typ åka till hofors igen på fredag. Min sötis fyller ju år på lördag. Tycker vi ska sjunga för honom på fredag i matan. Påminn mig om det.^^

Lite osammanhängande och så.. men nu har jag skrivit lite nytt iaf.

RSS 2.0