Gävle

Japp var till gävle igår. Med Andreas, Jocke och Jimmy. Finns många bilder av dagen på bildagboken.se. Jag köpte ett par nya skor. Jätte fina! ville ha ett par röda också, men lite måtta får det vara. Köpte en superfin jacka också, den är vit. Ni får se den på måndag tror jag, om det inte är för kallt när jag ska till skolan. k?pte nya skor ig?
Båda Annas sidlayuter är färdiga och jag väntar på att hon ska lägga upp dem. Sedan ska jag göra en sida åt mig själv där jag kan samla alla mina länkar till typ bildagboken m.m. samt ha mina bilder där.

17 snart då :D

Så fyller man snart 17 år då, eller ja snarare om 18 dagar men iaf. :P Det är några som har frågat vad jag vill ha i present men varje gång så glömmer jag bort vad jag vill ha. Så nu skriver jag en lista här ist så kan den som vill kolla in vad jag vill ha.
Lite dyrare saker:
Ny mobil.
Årskort
badhuset.
presenkort
håltagning i öronen.
biopresentkort

Lite mindre dyra saker:
Örhängen i silver. Eller det spelar ingen roll bara det inte är nickel i dem. 
nagellack i roliga färger.
benvärmare & strumbyxor i roliga färger.
Vatten och bröd - Veronica Maggio är en skiva jag vill ha.
röd hårfärg funkar alltid


Kommer inte på något mer just nu men jag kan ju uppdatera under tiden jag kommer på senare.

Second

Ja som ni kanske har märkt så har jag slappat lite med min blogg. Inte roligt för dem som inte har nåt att göra hemma utan läser andras bloggar. Då är det väldigt frustrerande när ingen uppdaterar. 

I går var jag och shoppade lite secondhand. Hittade väldigt fina kjolar. Köpte typ runt 10 plagg för 30 kr. Det var billigt. Ska ha på mig ett linne och en blus idag, som jag köpte igår . Väldigt fina. Fast jag hade velat haft svarta strumbyxor till det, men jag hittade inga så det blev blommönstrade ist. Vet inte om det passar men nu får det vara så. Inte för att ni bryr er om det iaf. :P

Om vi går ännu längre tillbaka i tiden ända till i förrgår så shoppade jag då också. Fast inte kläder. Handlade saker till mitt rum. Såsom två stooora kuddar till min säng och en machande flizpläd. Älskar dem. ^^
Köpte årets första mjukglass, med lakrisströssel på. Varför är lakrisströsslet blått för? Kan någon förklara det för mig?  

Ska kila till skolan snart så jag måste göra mig iordning. Annars hade det kunnat bli ett längre inlägg.
Bye!

Lite muffins och sånt

bakade med Leena igår och det blev väldigt goda muffins och kokostoppar. Men bilderna vill inte vara snälla, så ni får gå in på Bilddagboken.se ist och kolla. Heter daydreama där också.


smått


Andreas - Jag älskar dig.
Jag - Har du tagit en halstablett eller nåt?


Nej jag tyckte att det lät så kul bara. Sant är det också. Men sen upptäckte jag vad han sa, och då sa jag att jag älskar honom också. ^^

Säger så mycket konstigt. Men jag har väl blivit som jag umgåtts som man säger.

En sak som jag inte sa men hade med mig att göra:
Jag - Jag älskar vaniljsås!
Leena - jag vet vart du kan få hemmagjord. Tittar menande på Andres.
Jag+Andreas - Åååhh!

en bild, en dag, en bok

Vill bara säga att jag har en bildagbok nu! http://daydreama.bilddagboken.se

Tjänar pengar..

... Gör jag! Sitter barnvakt nu igen. Men så får jag ju också pengar för att sitta vid datorn typ, ååå det funkar för mig. :P Har inte uppdaterat så mycket här på ett bra tag. Men kände att; nä nu jäklar så ska jag sätta mig och skriva nåt läsbart.

Hmm men vad? jo jag kan ju berätta om mitt lov:


  • Fredag. Festade loss med Frida och Lina på Bolaget. Sov sedan hos Maria. Mor lät mig inte gå hem själv mitt i natten och det tycker jag låter förståndigt.
  • Lördag.  Såg på melodifestivalen hemma hos Lena och maria. Kom hem sent..
  • Söndag. Hjälpte Anna med hennes hemside-layout. Men den har hon inte hunnit göra klart ännu.. Sedan åkte jag hem till Leena och hjälpte henne med bröllopsinbjudningarna, tog ett tag att göra dem. Sov sedan över där.
  • Måndag. Jag och Danne fixar en tid på Nya trafikskolan så att han kan gå den där handledarutbildningen. Så att jag kan lära mig köra bil. Fick sedan ta det lugnt resten av dagen tror jag, kommer inte ihåg kanske har fått en blackout eller nåt.
  • Tisdag. Åkte  till stan med moroch shoppade saker som jag ska ha på bröllopet. Jag ska vara tärna!
  • Onsdag. Tog en tur till Gävle med Andreas. Jag köpte en present till min mor och ett par skor till mig.
  • torsdag-söndag. Spenderade Tid tillsammans med Andreas. Typ; såg på film,  hälsade på hos Robin, promenerade, åt ships :P och lite annat.  Vi missade månförmörkelsen i lördags. :´(

Nu blev det en liten summering av vad jag har gjort under lovet. Hoppas att ni fann det värt att läsa. Och nu ska försöka komma på vad jag ska göra resten av kvällen. Ha de bra!


RSS 2.0