Ovako

Ja, nu är första dagen på jobbet slut. Förstår ni hur hopplöst det känns när man får en tvättsvamp och en hink i handen och blir sedan tillsagd att man ska tvätta en lokal som byggdes typ 1960 eller nåt. Troligtvis inte blivit tvättat någonsin heller.. Men jag och min arbetskollegor kämpade ända tills vi stupade. Eller ja.. vi vi tog en rast, kanske två men iaf. Vi jobbade hårt och det är det som räknas. Nu är jag hungrig som en varg, Åt luch vid 12. MAT!! 

Sommar och lata dagar

Sitter nu hemma hos Andreas och gör ingenting. I fredags var jag på studentavslutning, kören skulle sjunga. Jag som är så bra försov mig och kom försent till uppsjungningen och fick således sjunga utan uppvärmd röst. Det gick bra ändå, även om jag tappade den nån gång. Den hittades snabbt igen. Efter avslutningen cyklade jag hem och väckte min sovande pojkvän samtidigt som jag gjorde en massa andra saker såsom att packa m.m.
Jag ska nämligen vara i Hofors till på lördag. Vi har hunnit med mycket redan, tex. i fredags gick vi på Bessermerfesten här i Hofors. Den är ungefär som Cityfesten i Gävle fast mycket mindre. Där blev det också final på en talangjakt där Recreation vann. En av mina favoritband,antingen för jag somnar så lätt när de spelar.(vill bara påpeka att det är hårdrock) Eller för att jag känner "sångaren", growlaren (tror jag det heter).
senare på fredagkvällen begav jag, Stina och Sebastian oss till Discot. Där vi (inte Sebastian) dansade och hade uberkul. Jag fick till och med Andreas att dansa när han kom dit senare. Då blev jag glad. :D

Annars har vi väl inte gjort så mycket antar jag, eller jo en dag (i går faktist), var Andreas bror Matte så vänlig och skjutsade oss till en badplats så vi kunde svalka oss. Det uppskattade jag väldigt mycket. Jag hoppas att vi kan få åka och bada fler gånger i veckan för jag gillade den där badplatsen.

Tjohej vi höres!

RSS 2.0