Tha Lion!

Tha Lion!
Ritade en bild i fredags när jag var i skolan och inte hade nåt att göra. Jag färglade den senare i photoshop men fastnade på bakgrunden. Ghaa! Se den tråkigaste bg som skådats! Fast Lejonet blev ju någorlunda bra iaf... Eller?

YAY! Party snart!

Sitter här färdigsminkad och färdigklädd för fest. Men jag är så jobbig! Det är ju för sjutton 2 timmar kvar innan det börjar. :P Men när allt väl börjar blir det roligt iaf, hoppas jag det åtminståndet.  Önksar bara att Andreas och Sigge hade kunnat komma med. Men det är deras förlust, inte min. 

Jag är über snygg just nu, om jag får säga det själv. ;P  Men det kanske låter egotrippat, så jag skippar det. Ska sitta av tiden fram till jag ska åka genom att spela sims 2 nu.

Ha det!

Fattig som vanligt..

Tänk om det kunde vara så att man kunde hålla sin pengar kvar i fickan till man verkligen behöver dem. Jag måste lära mig lite självdiciplin. Okej, nästa månad ska jag inte köpa en massa skräpmat och ni som läser det här måste påminna mig om det. Så får vi se hur mycket pengar jag får över till annat då. Spännande experiment detta eller hur ? :P Pizza kan jag faktist klara mig utan, om inte annat kan säkert nån snäll människa bjuda på en om jag håller på att kollapsa av pizza-sug.  

Ville åka till Gävle med Lena i dag, men varken jag eller mina föräldrar har tillräkligt med pengar för det. Så sorry Lena om du läser detta innan du ringer till mig idag. Jag kan inte följa med tyvärr. Dumma pengar..

Lilla städgalning..

Vaknade vid 10 i dag av att min syster ringde. Jag letade efter telefonen ett bra tag men det slutade ringa, DÅ kom jag ihåg att mobilen låg i hallen. Lika bra att kliva upp då, tyckte jag och gick ned till kaninerna. Gav alla mat o.s.v. Senare när jag var klar med det kom jag på att jag inte hade något att göra på hela dagen. Så jag började städa i köket, sen vidarutvecklades det till att jag städade hela huset. Fatta att jag städade hela huset ensam! Utan hjälp.. fixade tvätten också. :P

Så i morgon ska jag slappa och göra alla <3 -dagkort. Göra sånt jag har lust med.  

Tada!

Vilken fin rubrik jag skrev. Så kreativ och estetisk.                                    Verkligen..


Slut på ännu en helg... igen. Nu börjar allt om igen fast nu vet jag att vi inte kommer ha idrott förens den 16 mars. tror jag..  Känns underligt att inte bli tvingad att motionera minst en gång i veckan. Fast motion får jag ju ändå när jag går till och från skolan. Skolan... orka.. 

Andreas har varit med mig hela helgen. Jag kan inte säga att han varit hemma hos mig hela helgen, för det har han inte. Inte jag heller för den delen.. Vi har varit lite överallt, som hos min syster Leena och senare hos min kompis Lena. Bildar detta ett mönster? nej, det går nog inte eftersom jag bara känner två lenor. :P

Ska snart iväg till skolan. Vill bara upplysa er om att Andreas är sötast.

 

Lite mer reklam..

Nu när jag ändå är igång och gör reklam för andras bloggar kan jag väl tipsa om min syster Leenas blogg; http://mylifeon.blogg.se

Yay!  ska snart skriva om mitt liv. Så fort det händer nåt som är värt att skriva om, vill säga.

RSS 2.0