Gott nytt år!

Här sitter jag på årets sista dag. Vaknade ganska precis upp ur mina drömmar om vampyrer, halshuggningar, snövit, en massa snö och mig. Det var förstås mycket mer som fanns där meen jag kommer faktiskt inte ihåg så mycket mer. Allt börjar försvinna så snart man vaknat. Jag vet inte om det var en mardröm.. Allstå det var ju ganska läskigt på vissa ställen. Men ändå. . jag tror det mest var konstigt.  Det var den sista drömmen som jag kommer drömma år 2007. Justja, halshuggningen, det var "jag" som blev skuten i nacken så att huvudet flög av. Fast sen var jag någon annan som såg det hela utifrån.. Måste ha varit ett kraftigt skott det där. Sen tror jag att det var någon model grej med också med det förvandlades till någon underlig ritual.

Nåja nu ska jag inte störa mer med mina konstiga drömmar. Så jag önskar er alla ett gott nytt år!

Sånt får man räkna med

Nu är allt över för denna gången och jag vill passa på att tacka för de fina julklappar jag fick. SÅ nu ska jag bli en snyggt sminkad proffsfotograt med röda vantar och benvärmare. Hmm.. funkar för mig. :) Pappsen blev glad för sin traktortavla som jag målat, den hänger nu på väggen ovanför tvn. Ska ta kort på den senare så att ni också får se den. Annars förflöt julafton lugnt , eller ja om man bortser från en viss ung dam vid namn Amanda fick lite utbrott på kvällen. Men sånt får man räkna med.  Hon blev också glad för sina julkappar. Tror jag de flesta blev. Fast Elin tjafsade lite om en julklapp.  MEn som sagt julen gick bra ändå. nu är det bara en vecka kvar till 2008. Får se vad som händer då.


Juul iiigeen!

Nu har jag ätit grötfrukost med familjen och lyssnat på julmusik med Carola m.m...
Men det gör inget, för jag hatar inte allt och alla som sjunger. Gillar Idol gör jag också.. :P
Ja, ja jag skulle bara hälsa alla God jul. SÅ nu gör jag det; 


God Jul allihopa! 

image22

LIte bilder

Jag med LenaJag som snövitJag och Karin

Håresande

Här sitter jag och funderar på varför jag skulle ha så bråttom med att fixa håret. Hade kanske lite att göra med att jag inte visste hur lång tid det skulle ta. Så nu sitter jag här med stort och fluffigt hår. Kan säga att det är en massa hårspray och mosse. Men jag tycker det blev ganska likt, med tanke på att jag inte har gjort nåt sånt här förut alldeles själv. Ska knäppa kort senare när jag har fått på mig kläderna och sminket. Men vi får se när bilderna kommer upp. Nu ska jag äta mat och hitta på lite saker att göra.

Maskerad!

Ja imorgon är det maskerad! Fatta jag är supertaggad. Blev ju sjuk förra året som ni kanske minns och kunde inte gå. Men i morgon ska jag dit. Måste bara fixa klart dräkten och hitta passet. Man måste ju ha Id- kort vilket jag inte har, men passet funkar.

Seriöst, sista inlägget om Lucia i år.

I dag var den sista dagen av stress.. Om ´man inte räknar med julklappsköpande dårå..  Alla Luciatågen gick bra idag ja förutom att Malin höll på att bränna upp bruksmässahuset, Lucian på stora kören svimmade och jag fick ansiktet fullt med varmt stearin på reasturangskolan. Nej, seriöst det gick bra idag.

Vaknade vid 06.00 ca, sedan pinnade jag iväg till bruksmässan, där sjöng vi vackert. Efter det var det storkyrkan som gällde, gick bra fick ju sjunga solo. Alla gillade det, (fast man vet ju aldrig de kan ju ha sagt det för att vara snälla.) Nåja jag tror dem iaf. :) Efter det var det mattelektion med sodukolösning, gick inte så där jättebra. Sedan lunch med gröt. "Jag tycker inte om den här gröten den är så äcklig! Men oj den var ju god!" - Lina Lundberg (något liknade sa hon iaf) Sedan blev det film på engelskan A chrismas carol. Efter det var det drömfabriken, hände inget speciellt där.. Fick däremot  "springa" tillbaka till Naturkunskapen där alla tydligen satt och väntade på Linas och min redovisning. Var lite flummig, kunde gjort det bättre.. Sedan gick Mickis, Martin och jag ut på stan och åt pizza på American. Martin gick senare till bussen medan Mickis  och jag väntade på att klockan skulle bli tillränkligt mycket för att kunna gå till restaurangskolan för att sjunga, gick tillslut dit en timme för tidigt. Det var ju iskallt ute! EFter sång och mat fick jag och min cykel skjuts hem av snälla Danne. Tack så mycket! ^^

NU ska jag packa och slappa.  Åker till Andreas i morgon. Tja! 


Lucia, hon kommer från främmande land..

I morgon är det dags för den långa, långa dagen. Det är lucia och typ hundra föreställningar, och jag borde sova nu. Efter imorgon behöver jag nästan inte jobba alls. Bara svenskaarbetet och nutidakonsten kvar. Yay! Justja, måste fixa ett urverk till på fredag. Får kolla imorgon om jag hinner/orkar. NU ska jag lägga mig ned i min säng och sova skönt. Godnatt!

Sjunger fortfarande

Eller ja inte just nu, men typ hela dagen annars. Fick hjälp av leena att träna lite seriöst på min sång. Vi hade kul! ^^ Andreas är här nu! Vi är som nåt störigt nyförälskat par som inte kan slita sig ifrån varandra. förstår alla som blir irriterade för det hade jag också varit. :) nu ska jag titta på Life of Brian med min älskling. Bye bye!  

Yay!

Sjunga, sjunga, sjunga! Det är det jag göööör! Lalalala!

Nej, allvarligt talat så är jag jätte glad. För den 15 december är det min och Andreas 1 års dag! 

Lucian

Fatta att i dag fick jag, lilla korta obetydliga jag, gå först i luciatåget med krona på huvudet. Okej, Linnet var för litet och kronan förstor, och de mänskor jag helst velat skulle se mig fanns inte där. Sen blev det ju inte bättre av att jag bara blev lucia för att ingen annan sade något. Något blev fel, jag känns inte rätt. Efter Heroes tänker jag krypa upp i min säng och försvinna. Så jag slipper tänka jobbiga tankar läser jag en bok, en bok andras jobbiga tankar. Så jag slipper tänka. Åtminståndet tills jag släcker lampan. 

Jag fick ett solo, eller ja första delen i Godermorgon på Lucia. Och jag måste lära mig att sjunga ordentligt. Detta hände också bara för att ingen annan ville. Jag vill sjunga vackert och slå alla med häpnad, och de skall säga. "varför blev inte hon lucia? Drömmar.. 

Sydde en mössa/keps till brudklänningen på formen idag. Den är inte färdig än, behöver tyllen och blommor att sätta på den först.

Snart kommer min älskling hem. :D  saknar honom så! ^^

känslan

Nu sitter jg här igen, hoppas datorn inte börjar krångla så att ett till inlägg försvinner. Avskyr när det blir så. Men iaf  snart ska jag iväg på rep med kören. Det är Lucia snart. Men det kommer jag inte att bli, Lucia alltså.  men man kan ju alltid hoppas. och Ja, jag ska skriva historian nästan klar, men jag har inte mått så bra. Så den kommer den också.. sen var det den där naturkunskapen, vad kan man skriva om känsel,Smärta? KOm gärna med bra förslag. 

tack för denna gången. 

RSS 2.0