The end..

Ja, nu är det slut. Ringde honom i skolan mellan matten och NO:n. Jag känner mig deppig, men jag vet inte om det är därför... Hoppas det, för då går det nog över snart. Kunde inte träna i dag mår så dåligt. Men var inte oroliga. Jag är snart glad igen, ska ju gå på fest den 2 dec. Blir nog roligt, kommer många människor jag gillar och som gör mig glad. Tack för dem.

Ska bara komma med en sak som inte har med någonting att göra; men jag målade en väldigt fin mustach på Jocke idag. Undrar om han får bort den? Det får jag väl se i morgon.

Vill inte..

Jag tror inte jag tycker om honom så mycket längre. Det skulle väl inte du göra om du blev ignorerad en hel kväll? Tänkte väl det. Men Maria räddade mig som vanligt, det är jag glad för. Tack för henne, och lena förståss. ^^ Utan dem skulle jag nog bara deppa ihop. Ni två är bäst!
Jag förstår mig inte på honom. Jag är bara dum eller? kan inte ge mig själv det jag förstjänar, eller det kanske jag gör...Känner mig så dum, alla verkar så lyckliga med sina respektive, och jag bara förstör genom att deppa. Har stoppat i mig en mycket stor mängd ostkrokar nu, känns som om det inte funkar som tröst, men goda är de iaf... 

Grattis på födelsedagen Lena! Hoppas jag inte förstörde den för dig, med mina problems.

I'm happy again

Jag fick äntligen träffa min pojk igen efter en lång tid utan honom. Kommer dock inte att träffa honom på en vecka igen, han ska bort i helgen och vi kan inte träffas i veckorna.  Mycket synd tycker jag. Saknar honom redan, dumma folk som tar honom i från mig. okej ska inte vara elaka mot hans släktingar men stockholm?! Herre jösses, kunde de inte bo i typ Gävle eller nåt?

Men iaf, jag ska sjunga på min brorsons dop på lördag. Inför 50 pers! Jag kommer göra bort mig, typ svimmma eller nåt. Jag är så himla nervös! Undrar vad jag ska ha på mig?  Det löser sig nog, precis som allt annat. :-D Ska sjunga det vackraste med Cecilia Wennersten, väldigt fin låt. Men jag börjar tröttna på att sjunga den. Har tränat mycket, men den vill inte bli rätt!   

På söndag fyller Lena 16 år, (Grattias Lena!) men vad ska jag köpa till dig? Får handla imorgon efter skolan. Älskar att köpa presenter, men tyvärr så har jag inte så mycket pengar just nu eftersom de inte kommer förränn den 29, tror jag att det var... Men de kommer att försvinna ganska fort. Snart jul vet du! Har massor med julklappar att handla, tänk vad mycket folk jag känner. Jag vill köpa till alla mina bekanta, men man måste ju begränsa sig. Det är också synd tycker jag. Men så är det ibland.

Jag har färgat håret! :-P

Jag har färgat håret! :-P

Jag funderar...

Om man har en pojk/flick-vän vill man väl vara tillsammans med den personen så mycket som möjligt? Låter en inte stoppas av en förskylning eller liknande. Det kanske bara är jag som tycker så, men iaf... Det får mig att fundera på förhållanden, jämföra min egna erfarenheter (vilket inte är mycket att skryta med.) med andras. Jag har kommit fram till att jag inte är så bra på att välja min respektive, känns så nu i alla fall. Eller så är jag helt enkelt dålig på att läsa av andra människor,  hmm.. vänta lite nu.. det är ju samma sak. Vet inte riktigt vad jag vill, men så känner väl de flesta antar jag, eller?

En ny bild från mig. :P

En ny bild från mig. :P

Någon!

Jag är väldigt glad! Har träffat en pojk, eller ja... har ju känt honom ett tag..  

Party!

Party i kväll! ^^ Jag och Lena har/ håller på att fixa/t ett party i kväll. spännande,  hoppas att folk får det trevligt och inte dör på grund av våran mat. ;-P Ska gå och färga håret snart så att det blir vackert rött tills i kväll.  :-)

I morgon blir det innebandymaskerad och jag har övertalat laget, som består av två killar och två tjejer( jag är en av tjejerna :-P) att vi ska vara feér. Lol!


RSS 2.0