Fattig igen O_o

Jag hade pengar i ungefär 2 timmar. Sen var de borta igen. Förstår inte hur pengar kan försvinna så fort, men jag hittade lite annat ist som folk kommer uppskatta. Försenade julklappar och födelsedagspresenter m.m. Sen ska Andreas få en sak imorgon också. ^^ Hoppas du kommer gilla den, om inte så har jag ju alltid en annan sak som jag vet att du kommer gilla. ;-)
Jag älskar överaskningar! Spelar ingen roll om det är en överaskning åt mig eller från mig.

Nu är det typ bara en dag kvar av detta år, undrar om det händer nåt spännande innan tolvslaget. Det är ju ett antal timmar kvar så man vet aldrig.
:-P Jag ska ha klänning, det blir inressant, brukar inte ha det, bara på sommaren och på väldigt spec tillfällen.Men jag kände att klänningen borde få komma ut ur garderoben nån gång den också. Ska vara hemma hos min syster i år och fira. Det blir något nytt då jag alltid har varit hemma hos våra föräldrar. Ska bli roligt, och mat får vi också.. dyr mat.. bäst att äta upp den då, eller hur?  

Älskar er! (Ni vet vilka ni är.)

Kommentarer
Postat av: AttansGubbar (pussen la mia)

EVA! kan itne jag få göra en re-make av din blogg? snälla ^^

2007-01-01 @ 23:17:01
Postat av: Anonym

Jo jag tänkte faktist fråga om du ville det. Men då ska jag vara med, för annars vet man aldrig hur det går. :-P Och den ska vara rosa. :)

2007-01-02 @ 11:35:26
URL: http://daydreama.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0