Fattig igen O_o

Jag hade pengar i ungefär 2 timmar. Sen var de borta igen. Förstår inte hur pengar kan försvinna så fort, men jag hittade lite annat ist som folk kommer uppskatta. Försenade julklappar och födelsedagspresenter m.m. Sen ska Andreas få en sak imorgon också. ^^ Hoppas du kommer gilla den, om inte så har jag ju alltid en annan sak som jag vet att du kommer gilla. ;-)
Jag älskar överaskningar! Spelar ingen roll om det är en överaskning åt mig eller från mig.

Nu är det typ bara en dag kvar av detta år, undrar om det händer nåt spännande innan tolvslaget. Det är ju ett antal timmar kvar så man vet aldrig.
:-P Jag ska ha klänning, det blir inressant, brukar inte ha det, bara på sommaren och på väldigt spec tillfällen.Men jag kände att klänningen borde få komma ut ur garderoben nån gång den också. Ska vara hemma hos min syster i år och fira. Det blir något nytt då jag alltid har varit hemma hos våra föräldrar. Ska bli roligt, och mat får vi också.. dyr mat.. bäst att äta upp den då, eller hur?  

Älskar er! (Ni vet vilka ni är.)

Hemma

Nu är jag hemma igen efter en trevlig natt. ;-P

Jag har upptäckt att om jag är ute och går funkar min näsa nästan normalt. Mycket underligt men känns bra att man kan göra nåt åt den ibland. Så nu blir det mycket promenerande eftersom jag vill kunna andas. Så man kan ha det mysigt ordentligt med sin pojkvän. Mycket frustrerande att inte kunna pussa honom ens fast han sitter precis brevid mig. Inte för att han gör det nu då men iaf, trodde du verkligen att han gorde det? Hehe. Nej, på nyårsafton så vill jag  vara en frisk liten tös som kan ta han om min pojk. Inga dumma tankar nu Lena och Maria!
 
Föresten, påtal om Maria; Tack för det fina Halsbandet, ska hitta nåt jättefint åt dig.

Ska gå och hitta på något att göra nu. Typ vädra ut mitt rum eller nåt. Städa tror jag att jag gör iaf. Men bara lite..

Snart..

..Ska jag gå och möta Andreas vid busshållplatsen. För han kommer hit i dag! Det blir ju filmkväll hemma hos lena i kväll så vi tänkte att vi kunde umgås lite mer före den. Men min näsa är fortfarande dum. :-( Fatta vad mycket papper jag har använt, om det fortsätter så här kommer man få hugga ned skogar bara för att få fram papper till mig. Inge roligt..  

Men nu måste jag sticka i väg. Så att han inte går vilse på vägen hit från bussen. :-P Man vet aldrig, skulle kunna hända.

Sitter här..

Har det tråkigt men orkar inte göra något då jag är för trött. I morgon blir det filmkväll hos Lena, hoppas bara jag orkar med det. Vill verkligen bli frisk och idag har jag faktist ätit frukost. :-) Blir nog mer mat om ett litet tag. Vill äta så att det inte blir nå mer fel på mig, skulle bara bli jobbigare. Men det är lungt det är min näsa som ställer till allt. Om den bara ville börja fungera igen så skulle det bli roligare att äta. Känner inte så mycket smak nu om vi säger så.  Det kommer bli kul att träffa mina vänner igen, men om jag inte blir piggare till i morgon så kommer jag bli väldigt tråkig. Så var beredda på att jag kommer sitta och snora hela kvällen.. och hosta...
Men ni tycker om mig ändå, eller hur?

Loved

Jag älskar dig och du älskar mig.
Kan det bli bättre? 
Loved

God jul.

Ja så var det julafton igen då, men ingen snö som gnistrar utanför. Jag låg vaken hela natten men inte på grund av spänningen utan på grund av att jag hostade så det kändes som om man skulle gå sönder. Men det gjorde jag inte, gick sönder alltså.. Inte vad jag har märkt iaf.

I dag ska jag umgås med min familj hela dagen, eller åtmiståndet försöka då nästan alla jobbar känns det som. Hoppas att ni får en trevlig jul.

God jul.  ♥

Justja jag har ju namnsdag i dag, så gratta mig. ^^ :-P

Sjuk..

Jag är sjuk och på söndag är det jul. Snacka om dålig taiming. Det gör inte lika ont i örat idag men jag mår fortfarande pissdåligt. Vaknade halv tre i dag och har ätit en mandarin och en korv med bröd, jag borde nog äta mer.. känner mig som en zombie och ser förmodligen ut som en också. Det kanske är tur att andreas inte är här och ser mig. Skulle förmodligen skrämma slag på honom. Fast det skulle onekligen vara skönt om han var hos mig.

Jag saknar dig min lilla katt.

Ingen maskerad..

Jag har ju som bekant varit sjuk hela veckan. Det kan ingen som träffat mig ha missat. Nu är det visst så att jag har öroninflammation också, är inte säker men min familj säger det. Känns som om någon har stuckit en kniv i mitt öra och vridit om. Har just nu inte så ont eftersom jag stoppat i mig två ibumetin. Jag vill inte vara sjuk! Det är maskerad i natt, jag skullle ju vara en ängel! 

Jag älskar dig Andreas, jag vill att du ska vara här och trösta mig.

Min blomma

Min blomma

Jag...

...är lycklig, visst är jag? Jag har min älskade Andreas som älskar mig tillbax, jag har vänner som tycker om mig, jag är inte ful, lever ett bra liv.... kan fortsätta så där i evighet...

Men varför kan jag inte göra dig glad? Du lider men jag vet inte varför, jag tror bara att jag vet.. men det gör jag inte.
Kan du inte prata med mig? Du stänger in dig bakom en mask av leenden och skratt, men jag vet att du mår dåligt, det har du sagt till mig. Jag lovar att lyssna om du vill prata med mig. Ska inte börja prata om mig och hur jag mår. Jag vill veta vad jag kan göra för att få dig att må bra. Prata med mig.

I min säng..

..ligger det en uberhet kille just nu. Han har varit hos mig hela helgen och jag har bara hostat och hostat. Men han har stannat fast han kommer att bli sjuk själv. Jag ska strax gå och väcka honom med en kopp kaffe och en puss. Hoppas bara att jag kan göra kaffe ordentligt, om inte så vaknar han väl iaf. Och det är ju det som är meningen. ;-P

Älskar dig Andreas!

Min Mia

Jag tycker om dig Maria! känn dig inte övergiven av mig. Jag finns här ( eller där borta -->) för dig. Var inte deprimerad då bli jag deppig också. Tack för att du tog hand om mig i går när jag låg och yrade i soffan. Hoppas du vet att du är omtyckt! Annars ska jag se till att du får reda på det. Många kramar till dig från mig!

Me more happy

Idag hade vi den bästa idrottslektionen någonsin! fast jag var ju inte med på den.. Hmm.. Vi kan säga så här; jag upptäkte att jag har fått en pojkvän som jag gillar otroligt mycket. Saknar honom så mycket!
 
Hör du det, jag saknar dig min lilla katt!

Fast jag är sjuk. :-( Har hosta och feber, men jag ska på konserten med min älskling i morgon. Inget kan stoppa mig,  jo kanske om jag svimmar eller typ börjar feber yra. Men annars inget!


Me Happy

Why take it slow - when you can get what you want right now?

Om ni inte vet vad jag snackar om, så handlar det om min lilla katt.:-P 

Jag hatar min cykel!!

Fatta! När pappa väl fixat punkteringen trodde jag att jag skulle få slippa gå till skolan. Men nejdå nu hoppar kedjan ur, hjulet hoppar ur sin axel och däcket hoppar ur fäljen, + punka igen. Nu har jag så ont i mina ben också så jag kan ju knappt gå en längre sträcka.  Det skulle vara bra med en cykel som inte hatar mig. Vet ni vad? Jag tror att alla cyklar i världen har slagit sig samman i en pakt för att göra livet surt för mig. Men i dag får jag skjuss till skolan iaf, så det blir bara jobbigt hem sen. Men lite får jag väl tåla antar jag.

Det blir jobbigt i morgon på Luciafirandet, att stå där. Kände det i går när vi var i Björksätrakyrka i går, gjorde så ont att jag nästan gick och satte mig under uppträdandet. Men jag gjorde det inte, skulle varit för pinsamt tycker jag. Liksom sätta sig ner för att man har lite ont i benen, som om ingen annan hade det...


Tror du..?

Kan man vara kär i någon utan att inse det? Många säger att jag är kär, men jag vet inte... 

Eller kan man tro att man är kär bara för att många säger att man är det? Jag vet inte vad jag vill. Om jag erkänner att jag är kär kommer något hemskt att hända, som det brukar. Vill inte bli alldeles utelämnad igen. Men om jag inte bryr mig om det går det nog över och vi kan fortsätta att vara kompisar utan komplikationer. Vill inte vara utan dig, har insett att du betyder mycket för mig... men inte riktigt hur mycket. När jag ser dig mysa med någon annan känner jag svartsjukan bubbla inom mig.  Är vi bara vänner eller betyder vi något speciellt för varrandra? För mig...? Jag är så otroligt förvirrad just nu, kan ju inte låta bli dig när vi är tillsammans. Tycker mycket om dig, men vet inte hur mycket, eller på vilket sätt... Antagligen på det sätt som gör mig olycklig. Troligtvis kär...

I will smile I will keep smile..

kolla in mitt korta hår!!

kolla in mitt korta hår!!
Tog ett inte allt för bra kort, vill ju inte förstöra överaskningen för er som inte sett den in real life! 

Kort och fluffigt!

Ja, nu har jag inget hår kvar! Eller jo lite kanske sitter kvar på huvudet.  Mycket fint, jag är väldigt nöjd. Undrar om det ska vara svart/rött eller svart/blått senare när jag färgar det igen. Vi får se.. Jag sätter in ett foto i morgon, så att den som vill kan få se min nya frisyr. 

Var är den?!

Pojkarna utanför toaletten hör två tjejröster:

-Vart är min BH?!
- Men du har den på dig!
- Oj, jaha!
-Hahaha!!

Har hänt, och det var inte jag som tappade bort min Bh iaf. Nämner inga namn men hon börjar på M... 

En ny vecka

Ja nu är det slut på den här helgen också. Har haft mycket roligt. Jag har varit i på fest och det blev en aning sent. Jag och Maria somnade vid halv 6 på morgonen och sov till typ halvtolv. Kom hem vid sju idag, ska bli skönt att få sova i sin egen säng igen. Fast det är ju skola i morgon, så jag får väl inte sova så mycket ändå. Men skolan är ju trevlig också om man bortser från vissa lektioner, som typ matte..

Snart jul igen!

Ja idag så var det adventsfirande i kyrkan. Jag var ju med och sjöng i kören, tycker vi kunde fått sjunga lite fler sånger men iaf... Det var roligt och det är ju det som räknas. Efter en engelska lekt. och lunch var det badhus på idrotten, mycket trevligt, och inte för att skryta men jag var en av de tre första som blev klara med 40 längder. ^^ Simmade lite extra i äventyrsbadet efter det. Sedan bar det av till valbo med föräldrarna och lillasystern min. Jag älskar att handla julklappar! Jag är stolt över mig själv, för det enda jag köpte till mig idag var värt typ 40 kr. Vanligtvis brukar jag slösa mer på mig själv under julklappsinhandeln. Men det kanske blir mer åt mig senare, ska gå på stan med lillasyster på tisdag och handla det som vi inte köpte i dag.

I morgon blir det fest, Igen! ;-P Dock inte mitt eller Lenas påhitt, utan någon kompis till henne. Hoppas han håller samma klass som jag och Lena! :-D

RSS 2.0