Du ser väl att jag fösöker vara kreativ

I dag är det skolan som gäller igen då. Men idag är det en bra dag, för det är bild hela dagen och Maria kommer och hälsar på. Efter skolan tänkte jag visa upp mina "fina" ben på badhuset, eftersom jag inte varit där på ett tag nu och simmat.                                                                                                                         

Väntar

Vill att scrubs ska börja så jag får sova snart. Är ju dum som tusan som inte går och lägger mig fast jag blir en zombie... eller föresten det blir jag ju ändå..        Trött, trött, trött...             (Jag vet att jag klagar nu. Men folk vill att jag skriver och då skriver jag nått.)
Finns det någon snäll människa som vill massera min ömma och stela nacke som snart inte går att röra?

Vill bara gråta, orkar inte må som jag gör.. Men det är ingen som tar mig på allvar heller, så det är ingen ide att prata.  Då kommer alla andra med att det minsan är mer synd om dem och jag inte ska klaga, jag är ju bara lat.. 

Jag vill..

Jag är så trött att jag gråter ibland, men trött fortsätter jag att vara. Trots trötthet vaknade jag flera gånger i natt. Jag orkar inte med det här, jag vill bara sova. Jag vill leva som alla andra som orkar göra saker, jag känner mig så lat och jobbig när jag bara vill ligga still och blunda. Vill sova..

Where the wild roses grow

Med risk att bli påhoppad av irriterade klasskamrater så vill jag bara säga att jag gillar den låten. Även om det var en skolupppgift så kom jag fram till att jag gillar Nick Cave. Han är ganska bra, synd bara att Kyle inte är med i fler låtar.. 

Nu bjuder jag er en gammal bild från mig.

RSS 2.0